El Tribunal Arbitral del Vallès Oriental també existeix

AutorCamil Raich i Puyol
CargoPresident del Tribunal Arbitral del Vallès Oriental.

És així, el Tribunal Arbitral del Vallès Oriental existeix des del 3 de juny de 1991 quan es va formalitzar l'acte fundacional per part de l'Associació per a l'Arbitratge del Vallès Oriental.

Des d'aleshores el Tribunal Arbitral del Vallès Oriental, que té la seu al nostre Col.legi, ha anat evolucionant fins a l'actualitat, juntament amb l'entitat que li dóna vida, l'Associació per a l'Arbitratge del Vallès Oriental. Aquesta Associació la integren juntament amb el nostre Col.legi representat per la degana Sra. Lidia Condal Invernon , la Unió Empresarial Intersectorial del Vallès Oriental, representada pel seu secretari general Sr. Vinceç Rochina Pascual, el Gremi Comarcal de Constructors d'Obres de del Vallès Oriental representat pel seu president, Sr. Rossend Matas Farrerons, l'Agrupació d'Industrials del Baix Vallès, representat pel seu advocat, Sr. Damián Tabbia Sanmartino, la delegació del Vallès Oriental del Col· legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics, representada pel seu president, Sr. Esteve Aymà Pedrola, i la delegació del Vallès Oriental de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, representada pel Sr. Francesc Bellavista Arimany.

És, doncs, un gran valor afegit pel Tribunal Arbitral del Vallès Oriental, el fet que el seu origen estigui emparat per totes aquestes entitats pluridisciplinars, ja que això li dóna la possibilitat de poder col· laborar amb tots els seus membres i, a més, l'oportunitat de poder oferir àrbitres especialistes, extrets de les pròpies entitats membres de l'Associació per a l'Arbitratge del Vallès Oriental, sense que això sigui, no obstant, un límit o condició per aconseguir un dels elements que entenem essencials per al Tribunal, escollir l'àrbitre idoni per a cada cas.

L'Associació per a l'Arbitratge del Vallès Oriental, en les seves darreres reunions, ha acordat prendre accions proactives per a la promoció de l'arbitratge, procedint a la reforma de l'estatut i reglament del Tribunal Arbitral del Vallès Oriental i renovant el seus membres. Actualment formen el Tribunal Arbitral, el que signa, Camil Raich Puyol, com a president (advocat i vicedegà del Col· legi d'Advocats de Granollers) , Esteve Aymà Pedrola com a vicepresident (Col.legi d'Aparelladors), Ramón Daví Navarro com a vocal (procurador dels Tribunals ), Manuel Ballesteros Alonso com a vocal (registrador de la propietat) i com a secretari, Juan José Veciana García Boente (notari).

El Tribunal Arbitral del Vallès Oriental...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR