Joves advocats

AutorJunta Joves Advocats
Páginas20

Page 20

Premi taronja i premi llimona 2007

Amb la finalitat de col·laborar amb la Festa d'Estiu que es va celebrar en el River Cafè, la Junta de Joves Advocats de Lleida, va considerar oportú atorgar el premi Taronja i el premi Llimona, entre el personal adscrit als serveis de Justícia (Jutges, Fiscals, Forenses, i funcionaris entre altres). Per aquest motiu, es va dipositar una urna en el Col·legi d'Advocats de Lleida a fi que tots els advocats joves de Lleida (és a dir, tots aquells advocats menors de 40 anys o aquells que portessin menys de 10 anys en l'exercici de la professió), donessin el seu vot a aquell/ aquella que consideren havia d'atorgar-se el premi taronja i el premi llimona en funció del servei i tracte donat per aquests als advocats al llarg d'aquell any.

Transcorregut el termini perquè els advocats efectuessin el seu vot, es va procedir per part dels membres de la Junta, afegint aquelles persones que van voler estar presents, al recompte de vots, donant el següent resultat:

* Premi Taronja: Sr. José Luis Mar· tínez Suárez (Jutge del Jutjat de Primera Instància núm. 4 de Lleida)

* Premi Llimona: Sr. Raúl Martín Ar· ribas (Jutge del Jutjat d'Instrucció núm. 4 de Lleida).

Pel fet d'haver estat triats, la Junta de Joves Advocats va lliurar els següents premis: Invitació al premiat i acompanyant, al sopar/ball organitzat pel Col·legi d'Advocats de Lleida al River Cafè (Festa d'Estiu), una ampolla de vi negre, una sessió de spa en el gimnàs Ekke, un cap de setmana d'hotel Zenit en qualsevol punt d'Espanya i una borsa d'esport.

Entre tots els advocats participants en la votació del premi taronja i llimona, també es va realitzar un sorteig de diversos premis que van ser lliurats la nit de la festa.

Malgrat haver estat convidats els premiats (taronja i llimona), el Sr. Martín Arribas, va declinar la invitació i el premi, i d'altra banda, el Sr. José Luis Martínez, no va poder acudir, per trobar-se el mateix gaudint de les seves vacances, encara que si ens va confirmar que d'haver-se trobat a Lleida, molt gustosament hagués vingut a recollir el seu premi; en la seva representació, va recollir el premi la jutge substituta, Montserrat Martínez. En el mes de novembre, la Junta de joves advocats de Lleida, es va reunir amb el jutge, Sr. José Luis Martínez Suárez, amb la finalitat de lliurar-li personalment el citat premi que va rebre amb gran...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR