L'escudella jurídica una innovadora iniciativa

Páginas22

Page 22

L'Escudella Jurídica, es tracta d'unes Trobades de caràcter jurídic entre companys advocats per tractar temes d'interès al voltant d'una taula. El nom ve donat, perquè junt a la nostra menja més tradicional volem tractar els temes que tinguin la més gran actualitat. L'acte tindrà lloc cada mes, i la temàtica serà sempre actual, jurídica i diferent.

L'activitat compta amb l'esponsorització i suport logístic de l'entitat Assistència Jurídica Permanent, tenint com a única mancança el que per raons d'espai en moltes ocasions el nombre d'assistents no podrà superar els 40.

Ens felicitem de què els companys intensifiquin totes aquelles iniciatives que suposen una major coneixença i intercanvi professional.

La PRIMERA ESCUDELLA JURÍDICA, es va celebrar el passat 20 de març. La Doctora Rosa Mª Pérez, Sotsdirectora de l'Institut de Medicina Legal de Catalunya i cap de la Divisió de Lleida, va ser la primera ponent en intervenir en aquests dinars-col·loqui amb el tema: L'Institut de Medicina Legal activitats i serveis; on ens explicà el funcionament de l'Institut de Medicina Legal.

La SEGONA ESCUDELLA JURÍDICA, es va celebrar el passat 20 d'abril. A càrrec de l'Il·lm. Sr. Francesc Segura Sancho, President de l'Audiència...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR