Comissió de Formació Continuada i Escola de Pràctica Jurídica

Páginas23-24

Page 23

Comissió de Formació Continuada

Durant el segon trimestre de l’any la Comissió de Formació Continuada del nostre Col·legi ha organitzat aquests actes:

Jornada sobre mesures penals alternatives

Jornada organitzada amb la col·laboració dels Serveis Territorials del Departament de Justícia.

La Jornada va tenir lloc el 26 d’abril, l’acte fou presidit pel nostre Degà, Sr. Simeó Miquel Roé, i el Director dels Serveis Territorials de Justícia de Lleida, Sr. Francesc Aran Guiu. Van participar com a ponents: Sra. Maite Agustí, cap del Servei de Suport a l’Execució Penal i Sra. Pepita Blanch, cap de la Secció de Serveis Socials de l’Àmbit Penal.

III Cicle de conferències de Dret Civil Català: Aspectes Patrimonials i Processals del nou Dret de FamíliaI Aquest III Cicle de Conferències de Dret Civil Català és resultat de la col·laboració entre la Comissió de Formació i Escola de Pràctica Jurídica del Col·legi, la Facultat de Dret i Economia de la UdL i la Societat Catalana d’Advocats de Família, que s’inicià amb ocasió de l’aprovació del Llibre II del Codi Civil de Catalunya, relatiu a la persona i la família, per tal de conèixer de la mà dels principals opera-dors jurídics les modificacions que havia de comportar la seva entrada en vigor. En aquest ocasió les ponències es centren en un dels aspectes que més debat ha generat i al que la situació econòmica actual atorga, encara, un paper més rellevant: les conseqüències patrimonials de les crisis matrimonials i de parella.

Les conferències van tenir lloc el dies 31 de maig, 5 i 12 de juny amb la participació dels següents ponents: Sr. Fran-cesc Vega Sala, advocat i president de la Societat Catalana d’Advocats de Família; Sr. Albert Guilanyà i Foix, president de la Secció 2a de l’Audiència Provincial de Lleida; Sra. Guadalupe Díaz-Súnico, advocada; Sr. Pablo Gómez Claveria, notari; Sr. Joaquim Bayo Delgado, magistrat Secció 12a de l’Audiència Provincial de Barcelona i Dr. Jordi Nieva Fenoll, catedràtic de dret processal UB.

Presentació del llibre "La Responsabilidad civil derivada de daños en atracciones de feria y parques temáticos"

El dia 7 de juny va tenir lloc a la seu del Col·legi la presentació del llibre "La Responsabilidad civil derivada de daños en atracciones de feria y parques temáticos" publicat pel company i doctor en dret Enric Rubio i Gallart.

A l’acte hi van participar el President de l’Audiència Provincial de Lleida, l’Il·lm. Sr. Francesc Segura Sancho; el catedràtic...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR