La Comisión Europea tiende un puente entre educación-nuevas tecnologías de la información: plan de acción elearning

AutorVLEX
CargoSociedad de la Información

e, rebran la quantitat de 54.663 pessetes l'any 2000.

De l'1% a menys del 2% d'absentisme, rebran la quantitat de 43.730 pessetes.

Del 2% a menys del 3% d'absentisme, rebran la quantitat de 32.798 pessetes.

Del 3% a menys del 4% d'absentisme, rebran la quantitat de 21.865 pessetes.

Del 4% a menys del 5% d'absentisme, rebran la quantitat de 10.933 pessetes.

Aquesta paga es percebrà en la nòmina del mes de desembre de cada any i s'augmentarà, any rera any, amb l'augment previst per aquest Conveni.

Una vegada finalitzat el mes de novembre, la Unitat de Personal farà els càlculs de l'índex d'absentisme de cada treballador. Per aquests càlculs, només es comptabilitzaran les hores dels dies laborables, d'acord amb la fórmula següent:

THAI = total hores absentisme individual.

THAT = total hores anuals del treballador.

Índex d'absentisme: (THAI x 100) / THAT

No es consideraran absentisme les absències del lloc de treball per motius d'hospitalització, accident laboral, maternitat, hores sindicals, hores de reunió de les negociacions col·lectives ni els cursos que es realitzin per l'interès del Patronat.

Article 25

Hores extraordinàries

  1. Són hores extraordinàries aquelles que, excepcionalment i amb la deguda autorització, puguin prestar-se per sobre de l'horari habitual de cada treballador, a còmput anual.

    Els preus de les hores extraordinàries seran els indicats a l'annex 4. Se satisfaran les quanties assenyalades a la columna 1, si es tracten d'hores extraordinàries fetes en horari diürn i en dies laborables. Es satisfaran les quanties de la columna 2, si les hores es fan en les condicions següents:

    1. Nocturnes: entre les 10 de la nit i les 6 del matí, en els termes previstos en la legislació vigent.

    2. Festives: les treballades en dia considerat no laborable per al lloc de treball del qual es tracta.

    Es satisfaran les quanties de la columna 3, si les hores són nocturnes i festives.

  2. Es consideraran hores extraordinàries estructurals les fetes fora de la jornada laboral per prevenir o reparar sinistres o altres danys extraordinaris i urgents. S'aplicarà, per a la determinació i la tramitació de cotització, l'Ordre del Ministeri de Treball i Seguretat Social de 26 de gener de 1998 pel que fa a la referida cotització a la Seguretat Social.

    Amb caràcter general i pel que fa referència a l'abonament de les hores extraordinàries, es procedirà de la forma següent: es requereix un mínim de 30 minuts diaris per procedir a l'abonament de l'hora...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR