Recull d agenda setembre-octubre

Dia 4 de setembre, dilluns

El Diputat 1r, Javier Alonso, i l'Oïdora de Comptes, Berta Franco, varen assistir, en representació del Col·legi, a un sopar organitzat per l'associació Adell (Associació de Dones Empresàries de Lleida).

Dia 6 de setembre, dimecres

- El Diputat 1r, Javier Alonso, va assistir a l'acte de presa de possessió i jurament o promesa del Secretari Coordinador anomenat per la província de Lleida, que va tenir lloc a l'Audiència Provincial de Lleida.

- Assistència del Degà a una reunió de la Comissió Permanent del Consell de l'Advocacia Catalana.

Dia 7 de setembre, dijous

- El Degà va assistir a una reunió del Consejo de Redacción de la revista "Abogacía Española" a Madrid, i a una reunió de la Comissió de Relacions amb l'Administració de Justícia.

- Reunió de la Subcomissió de SOJ Penitenciari del Col·legi, presidida per la Diputada 5a de la Junta, Esther Sancho.

Dia 8 de setembre, divendres

- El Degà va assistir a una reunió ordinària del Pleno del Consejo General de la Abogacía Española.

- El Vicedegà, Javier Alonso, va assistir a un Dinar-Col·loqui sobre el futur per a Europa a càrrec del President del Parlament Europeu, Sr. Josep Borrell Fontelles.

Dia 12 de setembre, dimarts

El Diputat 4t, Miquel Castellà, va assistir, en representació del Col·legi, a una reunió ordinària de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Lleida.

Dia 13 de setembre, dimecres

- Va tenir lloc a la seu col·legial, l'acte de presentació dels Projectes de Llei pels quals s'aproven el llibre segon, tercer i quart del Codi Civil de Catalunya, i la Llei 5/2006 relativa als Drets Reals, a càrrec del senyor Albert Lamarca, professor de dret civil de la Universitat Pompeu Fabra, i del senyor Antoni Vaquer, catedràtic de dret civil de la Universitat de Lleida.

- La Directora de l'Escola de Pràctica Jurídica, Carme Juanós, va assistir a la reunió de la Comissió de Formació Contínua dels Col·legis d'Advocats de Catalunya integrants de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR