Recull d'agenda novembre 2006-febrer 2007

Páginas24-26

Page 24

Dia 8 de novembre, dimecres

La Directora de l'Escola de Pràctica Jurídica, Carme Juanós, va assistir a la reunió de la Comissió de Formació Contínua dels Col·legis d'Advocats de Catalunya integrats de l'Anella Jurídica, al Consell.

Dies 9, 10 i 11 de novembre, dijous, divendres i dissabte

La Diputada 5a, Esther Sancho, va assistir, en representació del Col·legi, a la VII Trobada dels Serveis d'Orientació i Assistència Jurídica Penitenciària, a Barcelona.

Dies 17 i 18 de novembre, divendres i dissabte

Jornades sobre el nou Codi Penal organitzades per la UdL, Facultat de Dret, amb la col·laboració del Col·legi.

Dia 29 de novembre, dimecres

Acte solemne de lliurament de diplomes, que va tenir lloc a la seu de la Diputació, com a acte de cloenda del Curs 2005-2006 de l'Escola de Pràctica Jurídica.

Dia 1 de desembre, divendres

Celebració del sopar de professors i alumnes de l'Escola de Pràctica Jurídica.

Dia 11 de desembre, dilluns

El Degà va assistir al dinar que es va organitzar amb motiu de la visita a Lleida del Príncep d'Astúries Felip de Borbón.

Dia 12 de desembre, dimarts

- Va tenir lloc, a la sala de l'Audiència, l'acte de presa de possessió del magistrat Francesc Segura Sancho com a President de l'Audiència Provincial de Lleida, al qual hi varen assistir tots els membres de la Junta de Govern.

- La Directora de l'Escola de Pràctica Jurídica, Carme Juanós, va assistir a la reunió de la Comissió de Formació Contínua dels Col·legis d'Advocats de Catalunya integrats de l'Anella Jurídica, al Consell.

Dia 19 de desembre, dimarts

- La Directora de l'Escola de Pràctica Jurídica, Carme Juanós, va assistir a la reunió de la Comissió de Formació i Accés del Consell, a Barcelona. Es van tractar diferents aspectes relacionats amb el funcionament de les Escoles de Pràctica Jurídica.

Dia 21 de desembre, dijous

Varen tenir lloc al Col·legi les eleccions per a renovar càrrecs de la Junta de Govern, havent resultat elegits els següents companys:

Candidat a Degà, Josep Francesc Marí Cardona Candidata a Degana, Mª Pilar Sánchez Villuendas

Candidat a Degà, Antoni Riba EsteveAntoni Riba Esteve, per al càrrec de Degà; Josep Querol Rosell, per al càrrec de Diputat segon; María Domínguez Díaz, per al càrrec de Diputat quart; Manel Cervera Díaz, per al càrrec de Diputat cinquè; i Amadeu Blasco Gali, per al càrrec de Tresorer.

El mateix dia, després de les eleccions, es va celebrar l'Assemblea General Ordinària de debat i aprovació del pressupost del Col·legi per l'exercici 2007 i proclamació dels guanyadors de les eleccions.

Dies 12 i 13 de gener, divendres i dissabte

Congrés de Juntes de Govern dels Col·legis d'Advocats de Catalunya a Montbrió del Camp, on es va tractar sobre els següents temes, en dues ponències: Codi deontològic i la Justícia Gratuïta. La Consellera de Justícia, Montserrat Tura, va presidir l'acte de cloenda de les Jornades.

Dia 13 de gener, dissabte

En el marc de les Jornades de Juntes de Govern dels Col·legis d'Advocats de Catalunya, va tenir lloc una reunió extraordinària del Consell, a la seu del Col·legi d'Advocats de Reus, on els Degans varen analitzar les conclusions assolides, i decidir els acords a adoptar al respecte.

Page 25

Dia 15 de gener, dilluns

Reunió de la Comissió de Família del Col·legi, presidida per l'Oïdora de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR