Recepta número 13. Guisat de tall rodó

AutorMercè Vilagrasa Boldú
CargoAdvocada
Páginas38-38

Page 38

Ingredients:

- Tall rodó de vedella o un rellom de porc que resulta molt gustós. Es necessita un rellom per cada 2-3 persones.

Alls i cebes

Sal i oli d’oliva

Tomata, millor de conserva feta a casa

Pebre negre en pols

Api, llorer, farigola, romaní, peles de carxofa, pastanaga, pebrot verd... el que tingueu,

"Conyac"

Brou o aigua

Elaboració:

Cal agafar una cassola, posar-hi tres cullerades soperes plenes d’oli d’oliva, posarhi la carn i deixar-la fer una miqueta rossa, posar-hi la sal, i tombar-la.

Hi aneu posant la ceba, els alls (sempre amb la pela perquè així no es desfan i es poden menjar), ho daureu una mica, hi poseu les herbes aromàtiques que tingueu i el pebrot verd.

Hi tireu el conyac, abundant i no us faci por. El pebre amb pols el tireu pel damunt de la carn com si la folréssiu. Poseu-hi la tomata.

Ja hi podeu tirar el brou i si no en teniu, molt fàcil, poseu a la cassola un os de pernil i us farà una altre mena de brou.

Surt molt bo.

És bo anar remenant la cassola cada 10-15 minuts. Això ho feu entre 4-5 vega-des i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR