Inauguración

AutorPedro Yúfera Sales
CargoAbogado Vicedecano del Il.lustre Col.legi Advocats de Barcelona

Page 9

Ja fa uns quans anys, quan em va tocar decidir a qué m'havia de dedicar, seguint les passes del meu pare, vaig decidir que aixó de la professió d'advocat era fantàstic. I segueixo essent un enamorat de la meva professió.

En l'arbitratge, passa mes o menys el mateix. Els advocats de la meva generació van estudiar a la facultat de dret tot alló que fa referència al funcionament del jutjats; però, quan varem sortir al carrer i per primera vegada ens van parlar de l'arbitratge, varem dir: I aixó qué és? No obstant, arriba un dia en que et trobes davant d'un procediment arbitral, sigui com a part instant, instada o com a àrbitre i veus que "aixó" funciona i va bé.

I donat que l'arbitratge va bé, crec que totes les ponències i conferències que es fagin per tal de donar a coneixer aquesta institució són ben rebudes i deuen rebre el suport del col.legi perquè son força importants.

Aquestes jornades d'arbitratge i dret de mercat resulten molt interessants perquè aborden una sèrie de problemes què fins a la modificació de la llei d'arbitratge a l'any 2003 estaven una mica allunyades perquè es discutía si es tractava de materies d'ordre públic, és a dir, si es podien arbitrar. La llei de marques ja...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR