Fesols amb bolets i peix a la planxa

AutorMercè Vilagrasa Boldú
CargoAdvocada
Páginas29

Page 29

Avui toca un primer plat consistents com són els fesols amb bolets i de segon plat un tall a la planxa acompanyat d'enciam, endívies, ceba tendra... o una simple amanida.

De primer plat: Fesols amb bolets

Cal tenir un pot de fesols en conserva o bé encara millor, tenir els fesols escorreguts que heu bullit vosaltres mateixos. Cal guardar el brou dels fesols.

Els bolets és millor que siguin secs i la nit abans cal posar-los amb aigua i una mica de sal perquè agafin textura. Podem calcular un got dels de vi tot ple de bolets, per cada dues persones.

Posar una cassola al foc amb una mica d'oli i fer un sofregit (diferent del clàssic) només amb ceba, alls i julivert. Primer posar-hi la ceba feta a tires o trossos, enrossir-la una mica tot seguit posar-hi els alls pelats i trossejats i a continuació tirar-hi el julivert. Tot ben enrossit i ja es pot triturar. Queda una salsa una mica fosca però ja és el tracte.

Aquesta salsa es torna a posar a la cassola i tot seguit s'hi tiren els bolets, es remena una mica i ja s'hi poden posar els fesols. S'acostuma a menjar una mica caldós. Es deixa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR