Editorial

AutorAntoni Riba Esteve
CargoDegà
Páginas3

Page 3

En primer lloc, agrair-vos la vostra participació en les passades eleccions a la Junta de Govern del nostre Il·lustre Col·legi d'Advocats de Lleida; al mateix temps que us agraeixo la vostra confiança dipositada, assegurant-vos que no escatimaré esforços en la meva tasca com a Degà.

Tots som coneixedors que, actualment, l'advocacia travessa per una època transcendental, com a conseqüència directa d'existir varis fronts oberts d'extremada importància per nosaltres com a advocats.

L'actual sistema de Torn d'ofici fa aigües davant l'Administració pública, que manifesta i qüestiona l'elevat cost que li suposa. Davant aquest front, indubtablement, la nostra lluita tindrà que versar no tan sols pel manteniment de l'actual sistema, havent quedat ja provada, en la pràctica, la seva eficàcia, sinó també per garantir retribucions més dignes i adequades a la realitat, així com assegurar la constat millora del sistema ja existent.

També haurem d'afrontar-nos als canvis legislatius que es produiran com a conseqüència del desplegament del nou Estatut d'Autonomia de Catalunya, que incrementarà, considerablement, els ja existents i constants canvis legislatius, als que ja ens té acostumats el sector polític de la nostra societat.

Paral·lelament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR