Comissió de Formació Continuada i Escola de Pràctica Jurídica

Autor:Antònia Forrellad Bracons
Cargo:Advocada. Membre de la Comissió de la Llengua Catalana
Páginas:38-38
 
EXTRACTO GRATUITO

Page 38

Comissió de Formació Continuada

Durant el tercer trimestre de l’any la Comissió de Formació Continuada del nostre Col·legi ha organitzat aquests actes:

Conferència sobre honoraris

Els honoraris. Un dret dels advocats. Com reclamar-los i els seus problemes La conferència va tenir lloc el 4 de setembre, a càrrec del Sr. Miguel Ángel Aragüés Estragués, advocat i gerent del Real e Ilustre Colegio de Abogados de Zaragoza.

També des de la Comissió de Formació i Escola de Pràctica Jurídica i en col·laboració amb Iurisline, Línia de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana, s’ha programat les següents activitats, que s’han pogut seguir per videoconferència a la sala d’actes del Col·legi o bé per videostreaming des del despatx.

Jornada regulació jurídica actual i interpretació jurisprudencial del consum compartit de tipus associatiu en l’àmbit de drogues que poden causar dany a la salut

Organitzada pel Col·legi d’Advocats de Reus i el Grup de Joves Advocats de Reus. Va tenir lloc el 12 de juliol. Videostreaming.

Taula rodona Impugnació judicial de certs productes financers: permutes financeres i participacions preferents Organitzada pel Col·legi d’Advocats de Mataró. Va tenir lloc el 17 de juliol. Videostreaming.

Conferència participacions preferents d’entitats de crèdit intervingudes. possibilitat processal de l’inversor. Anàlisi del RDL 24/2012, de 31...

Para continuar leyendo

SOLICITA TU PRUEBA