AYLLON, MANUEL: La dictadura de los urbanistas, Ediciones Temas de Hoy, S. A., Madrid, 1995, un vol. de 22 x 14, 286...

AutorOlegario Llamazares

d'estats membres de la Unió Europea i d'altres estats part a l'Acord sobre l'espai econòmic europeu.

En qualsevol cas, els aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han d'acreditar documentalment la seva nacionalitat.

  1. Haver complert 18 anys d'edat i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.

  2. Trobar-se en possessió del títol oficial corresponent que habiliti per a l'exercici professional, amb l'especialitat requerida per al tipus de plaça per la qual es concursa.

  3. Aptitud psicofísica per a l'exercici professional de la categoria corresponent, acreditada per reconeixement mèdic realitzat al centre que l'Institut Català de la Salut determini. Aquest requisit es formalitzarà un cop adjudicada la plaça, de manera que la presa de possessió restarà condicionada a la superació d'aquest requisit.

  4. No trobar-se inhabilitat per l'exercici professional o per ocupar places en la Seguretat Social. Si es tracta de nacionals dels restants estats membres de la Comunitat Europea, aquests hauran d'acreditar que no es troben sotmesos a cap sanció disciplinària o condemna penal que impedeixi, en el seu Estat, l'accés a la funció pública.

  5. Ingressar la quantitat de 45,10 euros, en concepte de dret d'examen. L'import esmentat s'ingressarà al compte corrent núm. 2100-3000-13.2500056192 de l'agència núm. 3000 de la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona, carrer Jaume I, 2, de Barcelona.

  6. Coneixement oral i escrit de la llengua catalana. Aquest requisit s'haurà d'acreditar mitjançant la presentació d'un certificat de nivell C o superior de la Junta Permanent de Català o organisme equivalent.

    En el cas que no es tingui el certificat acreditatiu, el tribunal avaluarà adequadament els coneixements de llengua catalana en funció del lloc a proveir.

  7. Coneixement oral i escrit de la llengua castellana (exclusivament per als aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola).

    El tribunal avaluarà adequadament els coneixements de llengua castellana en funció del lloc a proveir.

    4.2 Requisits específics

  8. Serà requisit mínim indispensable haver exercit en una plaça en l'especialitat de què es tracti durant un període no inferior a cinc anys per als aspirants que optin a les places de cap de servei i de tres anys per als aspirants que optin a les places de cap de secció, en qualsevol de les situacions següents:

    En els serveis jerarquitzats d'institucions sanitàries de la Seguretat Social amb nomenament en propietat.

    En hospitals amb un programa acreditat per a la docència per la comissió nacional de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR