XXVI jornades nacionals d'escoles de práctica jurídica

Páginas13

Page 13

Figueres/Roses, maig 2007

Del 16 al 19 de maig van tenir lloc a les localitats de Figueres i Roses les XXVI Jornades d'Escoles de Pràctica Jurídica d'Espanya, en les quals el nostre Col·legi va estar representat per la directora de l'EPJ, Carme Juanós, i pel nostre Degà, Antoni Riba.

Aquesta 26 edició de les Jornades va estar organitzada pel Col·legi d'Advocats de Figueres en coordinació amb la Comisión de Formación del Consejo General de la Abogacía Española.

Les Jornades foren inaugurades pel president del Consejo General de la Abogacía Española, Carlos Carnicer, qui va posar de manifest que les Escoles de Pràctica Jurídica s'han d'avançar a l'aplicació de la Llei d'accés a les professions d'advocat i procurador, i així abans que entri en vigor aquesta llei les Escoles han "d'oferir el que realment necessiten els futurs advocats, fer-lo d'acord i a satisfacció de les universitats i impartir una formació de màxima qualitat".

Tres van estar els eixos de treball d'aquestes Jornades, al llarg de la primera jornada es va parlar de la "Col·laboració entre ICAS i Universitat: fundacions, escoles mixtes i convenis de col·laboració", amb dues ponències: Fundacions i Escoles mixtes i Convenis de col·laboració. A continuació es van celebrar quatres sessions més de treball sota el títol "Formació Continuada de l'Advocat", en elles es va analitzar l'experiència espanyola, a càrrec...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR