Verdura i conill guisat

AutorMercè Vilagrasa Boldú
CargoAdvocada
Páginas30

Page 30

De primer plat: Verdura. Avui dilluns, com sigui que estem com a cansats del cap de setmana de menjar una mica massa, farem un menú fàcil de tot, fàcil de fer i de pair. A l'arribar a casa a l'hora de dinar ja trobarem la verdura pre-parada, a punt de bullir, que l'hem preparada al matí abans de sortir de casa (mentre escalfem la llet). Així doncs a l'arribar a casa podem posar la verdura a bullir; mentre ens canviem de roba i ens posem còmodes, ja la trobem feta. Si es fa bullir a l'olla exprés, són 10 minuts justos des de que comença a bullir. I si un dia no s'ha preparat la verdura pel matí tampoc cal patir, triar-la són 2 minuts. La verdura que vol dir mongeta verda, "borraja", bròquil, col, o ..., segons l'època de l'any és bo que es bulli amb patata. del cap de setmana i així per començar el ritme laboral, avui menjarem conill que diuen els entesos que és la carn que menys grasses acumula. O bé un simple tall a la planxa. Avui us deixo triar.

Com menjarem el conill? Guisat. I el guisat el farem de la següent manera.

Cal trossejar el conill segons costum. El conill es posa en una cassola amb una mica d'oli d'oliva (sempre val més afegir que no pas que sigui massa oliós), es fa rosset, s'hi posa quatre grans d'all trossejat ben petit, s'hi tira una fulla de llorer partida i s'hi posa tomàquet vermella, millor de conserva i si pot ésser, feta a casa. S'hi pot posar com a tres tomàquets amb el seu suc, tot ben remenat i acte seguit es rega el conill amb conyac (un got de vi ple de conyac) i s'hi...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR