Arròs, tall a la planxa i flam

AutorMercè Vilagrasa Boldú
CargoAdvocada
Páginas28

Page 28

Avui podem dinar un arròs de verdures i un tall a la planxa acompanyat d'enciam, pebrot vermell, api, fonoll, olives, escalivada, carxofes... i de postres un flam fet a casa o una peça de fruita.

De primer plat: Arròs. Farem un arròs substanciós i per això el segon plat cal que sigui tan senzill com un tall a la planxa.

Per fer l'arròs mirarem el que tenim a la nevera i al rebost; totes les verdures: pebrot, pastanaga carxofes, pèsols... com més millor. Tot seguit agafarem la cassola i hi posarem el sofregit que ja porta el seu oli i ja hi tirarem l'arròs, ho remenarem. Quan l'arròs estigui ben barrejat amb el sofregit hi posarem tot allò que hem trobat: pebrot, pastanaga, pèsols, faves, patata, carxofa, i també una mica de fonoll, api, bolet secs (set o vuit com a espècies), safrà... tot això que en podem dir herbes aromàtiques i que serveix per donar gust (si hi ha alguna cosa que no la voleu trobar al moment de menjar la traieu abans de servir). Tot ben remenat i acte seguit s'hi posa l'aigua o millor el brou, es remena fins a barrejar-ho tot i es deixa bullir uns 17 minuts. Es deixa reposar uns dos minuts, temps de portar-ho a taula i dir anem a dinar i ja està a punt per menjar.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR