Silverio Fernández Polanco substitueix Hilario Hernández Marqués com a secretari

Páginas27-27

Page 27

La Junta de Govern que es va reunir el 14 de juliol passat va designar Silverio Fernández Polanco nou secretari de la Mutualidad per un període de tres anys. Substitueix Hilario Hernández Marqués, que, en acabar el mandat, no es va presentar a la reelecció.

· La rendibilitat neta de les inversions se situa en el 5,08% sobre els actius mitjans invertits i l’estalvi gestionat arriba als 3.275 milions d’euros.

· El nombre d’incorporacions de mutualistes continua creixent fins als 168.667, un 3,10% més que durant el mateix període del 2010.

Els resultats de la Mutualidad de la Abogacía, al tancament del tercer trimestre, mantenen la trajectòria que marca el pressupost per a aquesta part de l’exercici econòmic del 2011.

L’estalvi gestionat supera en un 9,48% la xifra que es va assolir el setembre del 2010, ja que s’ha arribat als 3.275 milions d’euros.

També són més altes les aportacions que han anat fent els mutualistes fins a aquesta data, respecte del setembre de l’any anterior, ja que han crescut un 17,02%. Aquestes xifres mereixen una valoració molt positiva si les emmarquem en el context econòmic general.

La rendibilitat neta de les inversions se situa en el 5,08% sobre els actius mitjans invertits, davant del 5,71% de setembre de l’any anterior.

Com a conseqüència de les caigudes de les borses i de la valoració dels actius de renda fixa, principalment els del deute públic, els ingressos financers (nets de despeses financeres i de provisions per depreciació) han baixat un 9,48%. Per l’efecte de les provisions per depreciació, s’ha generat una lleugera evolució negativa respecte de la que s’havia anat mantenint durant l’any anterior, tot i que s’han mantingut altes taxes de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR