Recull d'agenda GENER-FEBRER

Dia 17 de gener, dimarts

- El Degà va assistir a una reunió de la Comissió Permanent del Consell.

- La Directora de l'Escola de Pràctica Jurídica, Carme Juanós, va assistir a la reunió de la Comissió de Formació Contínua dels Col·legis d'Advocats de Catalunya integrants de l'Anella Jurídica , al Consell.

Dia 19 de gener, dijous

Va tenir lloc a la seu col·legial un acte públic de presentació de l'informe "Más allá del papel", d'Amnistia Internacional , referent a la violència de gènere, que va comptar amb l'assistència de la Sra. Maria Naredo, experta en l'àrea de treball de violència de gènere i coordinadora de la redacció de l'informe. En representació del Col·legi, que va donar suport a aquest acte, hi va assistir l'Oïdora de Comptes de la Junta de Govern, i Presidenta de la Comissió de Família, Berta Franco.

Dia 24 de gener, dimarts

La Secretària, Rosa Mezquida, va assistir a una reunió de la Comissió de Mediació del Consell.

Dia 25 de gener, dimecres

- La Diputada 5a, Esther Sancho, va assistir a una reunió de la Comissió de la Llengua Catalana al Consell.

- L'Oïdora de comptes, Berta Franco, va assistir a una reunió del "Protocol bàsic d'actuacions en Abusos Sexuals i altres Maltractaments de Menors en la demarcació de Lleida" , on varen tractar les propostes de modificació de l'esmentat Protocol.

Dia 26 de gener, dijous

- El Degà va assistir a una reunió ordinària del Consell a Barcelona.

- Amb motiu de la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort, i seguint la tradició, es varen iniciar els actes amb una programació cultural, consistent aquesta vegada en una visita guiada al Museu de Lleida: Comarcal i Diocesà .

Dia 27 de gener, divendres

Festivitat de Sant Raimon de Penyafort

Dia 31 de gener, dimarts

La Bibliotecària de la Junta de Govern i Presidenta de la Comissió de Drets Humans i Estrangeria del Col·legi, Mª Luz Serrano, va assistir a una reunió, a la Subdelegació de Govern , on es va entregar a tots els presents un dossier informatiu sobre tots els procediments d'estrangeria.

Dia 7 de febrer, dimarts

- El Degà, com a President de la Comissió del Torn d'Ofici del Consell, va assistir a una reunió del Grup de Treball sobre Justícia Gratuïta , a la seu del Departament de Justícia, per tractar sobre les millores a introduir en el Torn d'Ofici i la Justícia Gratuïta.

- El Diputat 4t de la Junta de Govern i President de la Comissió de Noves Tecnologies del Col·legi, Miquel Castellà, va assistir, en representació del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR