Recull d'agenda

Páginas21-24

Page 21

Abril, Maig I Juny 2009

Dia 15 d'abril, dimecres

La Diputada primera, Carme Juanós, va assistir a la reunió de la Comissió de Formació Contínua del Consell , a Barcelona.

Dia 16 d'abril, dijous

Va tenir lloc a la UdL l'acte de presentació del llibre sobre la Llei de Contractes de Conreu , del professor de la Universitat Antoni Vaquer, al qual hi va assistir el Degà, Antoni Riba, i la Vicedegana, Carme Juanós, en representació del Collegi.

Dia 20 d'abril, dilluns

-El Degà va assistir a Barcelona a l' acte de signatura del conveni de collaboració entre el Departament de tre- ball i els diversos Collegis d'Advocats de Catalunya en matèria de tramitació telemàtica dels expedients de conciliació administrativa prèvia a la via judicial laboral en representació de tercers.

-El mateix dia el Degà va assistir a una reunió ordinària del Consell en la qual, es va tractar sobre el Torn d'Ofici i les respectives despeses d'infraestructura dels Collegis; en la mateixa reunió foren aprovats uns nous Criteris Orientadors d'Honoraris Professionals, tractant-se d'uns criteris interns als efectes que els Collegis puguin dur a terme la funció informadora en matèria d'honoraris prevista a la Llei de Collegis Professionals, a la LEC i a la LECr, i que entraran en vigor en els respectius àmbits territorials de cada Collegi, una vegada siguin aprovats amb les modificacions que es considerin pertinents, per les respectives Juntes de Govern de cada Collegi.

Dia 21 d'abril, dimarts

-Va tenir lloc a la seu collegial la primera reunió informativa per tractar sobre el III Congrés de l'Advocacia Catalana que tindrà lloc a Figueres els dies 1, 2 i 3 d'octubre, essent la responsable de la seva organització al Collegi la Vicedegana, Carme Juanós.

-La Diputada quarta de la Junta de Govern, Maria Domínguez, es va reunir , juntament amb la companya Mari Luz Serrano, en representació de la Comissió de Drets Humans i Estrangeria del Collegi, amb diversos representants de l'Oficina d'Estrangers de la Subdelegació del Govern a Lleida , per tractar sobre la necessitat de disposar dels criteris interns d'actuació d'aquesta oficina en determinades matèries.

Dia 22 d'abril, dimecres

Reunió de la Diputada quarta, Maria Domínguez, juntament amb la companya Sònia Martínez, en representació de la CDHiE del Collegi, amb el Fiscal en cap , Juan F. Boné, per demanar-li que en els assumptes judicials que afectin als drets dels estrangers irregulars, intervingui el Ministeri Fiscal.

Dia 29 d'abril, dimecres

La directora de l'Escola de Pràctica Jurídica, Carme Piñol, va assistir a una reunió convocada per la Comissió de Llengua Catalana del Consell , on és va explicar als directors de les Escoles de Pràctica Jurídica el Pla de treball signat el 29 de desembre de 2008 entre els Departaments de Vicepresidència, Justícia i el Consell i, més concretament, els acords d'aquest Pla que afecten a les Escoles de Pràctica Jurídica.

Dia 30 d'abril, dijous

- Reunió de la Comissió de Drets Humans i Estrangeria del Collegi , amb l'assistència, en representació de la Junta de Govern, de la Diputada quarta, Maria Domínguez, en la qual es va tractar, entre d'altres temes, del "XIX Encuentro Abogacía sobre Derecho de Extranjería y Asilo", previst a Santander pels dies 21 a 23 de maig.

- Reunió de la Comissió de Família del Collegi , presidida per l'Oïdora de Comptes de la Junta de Govern, Ma. Antònia Boncompte, en la qual...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR