Recull d'agenda març-juny

Páginas19-21

Page 19

Dia 2 de març, divendres

Els membres de la Junta de Govern es varen reunir amb els companys del partit judicial de Balaguer per tractar sobre aquelles qüestions més específiques d'aquest partit judicial.

Dia 8 de març, dijous

La Secretària de la Junta de Govern, Rosa Mezquida, va assistir a una reunió de la Comissió de Mediació Familiar al Consell de l'Advocacia Catalana.

Dia 15 de març, dijous

El Degà, Antoni Riba, el Vicedegà, Javier Alonso, el Tresorer, Amadeu Blasco, i el Diputat 5è, Manel Cervera, de la Junta de Govern es reuneixen amb els representants del Col·legi de Procuradors per tractar sobre aquells temes d'interès comú d'ambdós Col·legis.

Dia 21 de març, dimecres

El Degà va assistir, juntament amb la Presidenta de la Comissió del Torn d'Ofici de Lleida, Mª Luz Serrano, a una reunió de la Comissió del Torn d'Ofici del Consell de l'Advocacia Catalana, de la qual el nostre Degà n'és President.

Dia 23 de març, divendres

El Degà va assistir a una reunió ordinària del Consell de l'Advocacia Catalana que va tenir lloc a Tortosa, on es va tractar, entre d'altres temes, sobre la proposta de Conveni a signar amb la Generalitat en matèria del Torn d'Ofici per l'exercici 2007.

Dia 25 de març, diumenge

Acte organitzat per Amnistia Internacional en protesta pels presos de Guantánamo, en el qual el company Alexandre de Sàrraga, en representació del Col·legi, va llegir un manifest per sol·licitar a les autoritats nord-americanes el tancament d'aquest camp.

Dia 28 de març, dimecres

Va tenir lloc a la seu col·legial l'Assemblea General Ordinària de liquidació del pressupost de l'exercici 2006 i de liquidació del Fons Mutual. Es varen aprovar els comptes del 2006 per unanimitat.

En la mateixa Assemblea es va acordar suprimir les taxes col·legials per expedició de certificats. representació de Juristes sense Fronteres, a una Convenció d'Entitats Lleidatanes, a l'Hotel Comtes d'Urgell, organitzat per CiU.

Dia 29 de març, dijous

- Reunió del Degà amb la Directora de l'EPJ, Carme Juanós, i el nou Degà de la Facultat de Dret i Economia de Lleida , Joan Pere Enciso per tal de començar a tractar sobre el conveni pendent de signar entre Col·legi i Universitat en virtut de la Llei d'Accés a la Professió d'Advocat.

- Reunió informativa a la seu collegial dirigida als Joves Advocats de Lleida i convocada per la Junta Gestora (integrada per la Diputada 4a, Maria Domínguez, el Diputat 5è, Manel Cervera, i l'Oïdora de Comptes, Berta Franco, de la Junta de Govern) per tal de convocar eleccions als càrrecs de membres de la Junta Directiva del Grup de Joves Advocats.

Dia 10 d'abril, dimarts

El Degà es va reunir novament al Consell a Barcelona per tractar sobre la proposta de Conveni a signar amb la Generalitat amb matèria del Torn d'Ofici per l'exercici 2007.

Dia 14 d'abril, dissabte

El Degà, juntament amb la Diputada 4a, i el Tresorer, varen assistir, en

Dia 16 d'abril, dilluns

El Degà va assistir, acompanyat de Mª Luz Serrano, a la reunió de la Subcomissió d'Estrangeria del Consell.

Dia 17 d'abril, dimarts

El Degà, el Diputat 2n, Josep Querol i el Diputat 5è, Manel Cervera, varen assistir, al dinar-col·loqui a càrrec de l'Alcalde de Lleida a l'Hotel Condes de Urgel, organitzat per Guiu Events i el Cercle d'Economia de Lleida dintre del "Segon Postgrau en Asessoria, Gestió i Promoció Immobiliària ".

Dia 18 d'abril, dimecres

- La Diputada 4a, Maria Domínguez, nomenada per la Junta de Govern com a representant a Lleida de la fundació Juristes sense Fronteres, es va reunir amb el Sr. Ildefons Valls, representant de Juristes sense Fronteres.

- Reunió de la Comissió de la Llengua Catalana del Col·legi, presidida per la Diputada 4a, Maria Domínguez.

- La Directora de l'Escola de Pràctica Jurídica, Carme Juanós, va assistir a la reunió de la Comissió de Formació Contínua dels Col·legis d'Advocats de Catalunya integrants de l'Anella Jurídica, al Consell.

Page 20

Dia 19 d'abril, dijous

- El Degà va assistir a una reunió ordinària del Pleno del Consejo General de la Abogacía Española a Madrid.

- Va tenir lloc a la Sala d'actes de la Diputació de Lleida una Jornada sobre "Incapacitació i tutela", organitzada per Adesma Fundació-Servei de tuteles, que va comptar amb la col·laboració del Col·legi, i en concret amb l'assistència del Vicedegà, Javier Alonso, i del Diputat 2n, Josep Querol, com a ponent.

Dia 20 d'abril, divendres

Signatura del Conveni de Torn d'Ofici entre el Departament de Justícia de la Generalitat i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR