Recull d’agenda gener, febrer i març 2010

Páginas13-14

Page 13

Dia 8 de gener, divendres

El diputat tercer de la Junta de Govern, Antoni Palau, va assistir, en representació del Col·legi a una reunió ordinària de la Comissió Provincial d’Urbanisme de Lleida.

Dia 12 de gener, dimarts

La diputada primera i presidenta de la Comissió de Formació Continuada del Col·legi, Carme Juanós, va assistir a la reunió de la Comissió de Formació Contínua del Consell, a Barcelona.

Dia 13 de gener, dimecres

El Degà, Antoni Riba, va assistir, en representació del Collegi, a l’acte organitzat per l’Ajuntament de Balaguer, que va comptar amb l’assistència de la Consellera de Justícia, Montserrat Tura, per tal de fer la cessió del solar on s’ubicaran els nous Jutjats de Balaguer. A l’acte també varen assistir el President de l’Audiència Provincial, Francesc Segura, i el Director de Serveis Territorials de Justícia a Lleida, Lluís Franco. L’obra està previst finalitzar-la entre juliol i setembre de l’any 2012. La Consellera va comentar en aquest acte que a finals d’aquest any 2010 es crearà el Jutjat núm. 3 de Balaguer.

Dia 15 de gener, divendres

- Reunió de la Comissió de Mediació del Col·legi presidida pel tresorer de la Junta de Govern, Amadeu Blasco.

- El diputat tercer, Antoni Palau, va assistir a la primera reunió de la Plataforma intercol·legial de les terres de Lleida, una vegada constituïda, on els assistents varen aportar els corresponents certificats per tal d’inscriure l’associació al Departament de Justícia.

Dia 19 de gener, dimarts

Va tenir lloc al Col·legi, una reunió per tractar sobre el Protocol d’actuació per a judicis de conformitat que es va signar en aquell mateix moment entre el Col·legi i la Fiscalia provincial de Lleida, i que va comptar amb l’assistència del fiscal en Cap, Juan Boné.

Dia 21 de gener, dijous

- Va tenir lloc a la seu col·legial, un taller de mediacióinformació, a càrrec de tècnics del Centre de Mediació de Catalunya, obert a tots els advocats/des mediadors/res.

- Reunió de la Comissió de Drets Humans i Estrangeria del Col·legi.

Dia 26 de gener, dimarts

Va tenir lloc al Col·legi, Sala d’actes de l’Av. Francesc Macià, una xerrada sobre torn d’ofici i assistència al detingut, sota el títol “La Justícia gratuïta. La intervenció lletrada: qüestions pràctiques”, a càrrec del Sr. Miquel Puiggalí Torrentó, advocat, i coordinador del Torn d’Ofici i Assistència Jurídica Gratuïta del Consell de l’Advocacia Catalana.

Dia 29 de gener, divendres

Celebració de la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort.

Dia 2 de febrer, dimarts

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR