Recull d’agenda. Juliol, agost I setembre 2010

Páginas14-

Page 14

Dia 7 de juliol, dimecres

- La diputada primera i presidenta de la Comissió de Formació del Col·legi, Carme Juanós, va assistir a una reunió de la Comissió de Formació del Consell, en la qual, entre d’altres temes, es va tractar sobre els nous cursos de mediació, reflexats en el “Document marc de continguts bàsics dels futurs ensenyaments de mediació homologables per esdevenir mediador/a registrat/ada del CMDPC”.

- El diputat segon i president de la Comissió d’Honoraris del Col·legi, Josep Querol, va assistir a una reunió de la Comissió d’Honoraris del Consell, en la que es va tractar bàsicament sobre els nous models de full d’encàrrec professional.

El mateix dia, va assistir a una reunió d’Altermútua que va tenir lloc a Barcelona.

Dia 8 de juliol, dijous

El diputat tercer, Antoni Palau, i la secretària, Montserrat Ricart, membres de la Comissió del Col·legi per a l’adaptació a la Llei 17/2009 (Paraigües) i a la Llei 25/2009 (Òmnibus), varen assistir a una reunió que va tenir lloc al Consejo General (CGAE), a Madrid, per tractar sobre la posada en funcionament de la finestreta única.

Dia 9 de juliol, divendres

Reunió al Col·legi de la Comissió de l’Escola de Pràctica Jurídica, presidida per la directora de l’Escola, Carme Piñol.

Dia 13 de juliol, dimarts

- El degà, Antoni Riba, en la seva qualitat de president de la CTO del Consell, i la secretària de la Junta de Govern, Montserrat Ricart, en la seva qualitat de presidenta de la Comissió del Torn d’Ofici del Col·legi, varen assistir a una reunió de la Comissió del Torn d’Ofici del Consell, en la qual es va tractar, entre d’altres temes, sobre l’imminent posada en funcionament, a partir del mes de setembre, d’un nou Torn de Menors, al partit judicial de Lleida.

- El tresorer, Amadeu Blasco, va assistir a una reunió de la Comissió de Mediació del Consell.

Dia 14 de juliol, dimecres

La vicedegana, Carme Juanós, va assistir, en representació del Col·legi, a una reunió de la Comissió de Relacions amb l’Administració de Justícia (CRAJ) del Consell, en la qual es va tractar, entre d’altres temes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR