Recull d'agenda Juliol, agost i setembre 2008

Páginas18-19

Page 18

Dia 1 de juliol, dimarts

La Diputada 4a, Maria Domínguez, va assistir a una reunió de la Comissió de la Llengua Catalana del Consell. Es va aprovar el pla de treball.

Dia 3 de juliol, dijous

La Coordinadora de Formació Continuada, Carme Juanós, va assistir a la reunió de la Comissió de Formació Contínua del Consell, a Barcelona.

Dia 7 de juliol, dilluns

- El Diputat 1r, Javier Alonso, va assistir a una reunió a la Comissió de Treball de la Comissió d'Honoraris del Consell.

- La Bibliotecària i Presidenta de la Comissió de Drets Humans i Estrangeria, Mª Luz Serrano, va assistir a una reunió de la Subcomissió d'Estrangeria del Consell.

Dia 10 de juliol, dijous

- El Diputat 2n, Josep Querol, va assistir a una reunió de la Comissió Tècnica d'Urbanisme.

- Reunió de la Comissió de Drets Humans i Estrangeria del Col·legi, presidida per la Bibliotecària, Mª Luz Serrano.

Dia 11 de juliol, divendres

El Degà va assistir a una reunió ordinària del Consell que va tenir lloc a Figueres.

Dia 13 de juliol, diumenge

El Diputat 2n, Josep Querol, va assistir a l'acte organitzat per la Fundació Esclerosi Múltiple (Mulla't), en el qual es va fer lliurament d'un taló amb la quantitat recaptada pel Teatre del Talión en una de les seves representacions de "Las bodas de Fígaro".

Dia 14 de juliol, dilluns

Va tenir lloc a la seu col·legial un acte organitzat per l'Associació Catalana de Juristes Demòcrates (ACJD), i el Col·legi, consistent en una conferència sobre "Projectes legislatius a la reforma del dret civil de Catalunya", a càrrec de Pas· cual Ortuño Muñoz, Director General de Dret i d'Entitats Jurídiques, i d'Agnès Pardell Bea, portaveu del grup parlamentari socialista a la Comissió de Justícia del Parlament de Catalunya.

Prèviament es va reunir amb els mediadors i mediadores familiars.

Dia 15 de juliol, dimarts

La Secretària, Rosa Mezquida, va assistir a l'acte de presen· tació de la fundació Pasqual Maragall a Lleida, que va tenir lloc a l'IMAC.

Dia 17 de juliol, dijous

El Degà va assistir, en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR