Premis Revista La Notaria

AutorLa Redacción
Páginas522-522

Bases

  1. Participaran al Premi tots els articles de doctrina, pràctica o jurisprudència publicats a la revista durant l`any immediatament anterior al de la seva concessió. Així, per a la concessió del Premi corresponent a l`any 2007, es tindran en compte els articles publicats durant tot l`any 2006.

  2. S`estableixen dues Seccions: Secció de Dret Privat i Secció de Dret Públic i Economia.

  3. Els articles publicats per persones que pertanyin al Consell de Redacció en el moment de la concessió del Premi, no es prendran en consideració.

  4. Els articles han de ser inèdits i, per tant, haver-se publicat per primer cop a la revista. Hauran de tenir una extensió mínima de trenta pàgines una vegada publicats. Optaran al Premi tots els treballs publicats que reuneixin les condicions indicades amb independència de l`idioma emprat en la seva redacció.

  5. El Jurat estarà format per tots el membres del Consell de Redacció, que es reunirà en sessió convocada a tal efecte i amb la deguda antelació dins del primer semestre natural de l`any següent al qual es refereixin els articles concorrents. Per als efectes procedents, en la convocatòria es farà referència expressa a tots els treballs que compleixin amb els requisits abans esmentats i la seva inclusió a la Secció corresponent.

  6. El Jurat es considerarà vàlidament constituït amb la meitat més un dels membres que integren el Consell de Redacció.

  7. Després de les lectures i deliberacions oportunes, els membres del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR