La Mutualidad de la Abogacía convoca els Premis a l'Excel·lència per als millors alumnes d'escoles de pràctica jurídica

Páginas37-37

Page 37

Amb aquesta iniciativa, la Càtedra Mutualidad reforça el seu compromís amb la formació de les noves generacions d’advocats.

En el si de les XXXI Jornades d’Escoles de Pràctica Jurídica celebrades a Màlaga el 18 de maig passat, la Mutualidad ha fet un pas més dins del projecte Càtedra Mutualidad, amb la presentació de les bases dels Premis a l’Excel·lència Càtedra Mutualidad 2012, de manera que fa ferm el seu compromís amb la formació de les noves gene-racions d’advocats.

Amb aquests premis, la Mutualidad de la Abogacía es proposa incentivar, reconèixer, distingir i donar suport a l’esforç dels graduats i els llicenciats en dret que, en aquesta etapa de preparació per exercir la professió d’advocat, en el si d’una escola pràctica jurídica, demostrin un rendiment acadèmic remarcable.

El premi s’adreça als alumnes que hagin cursat les pràctiques a la iniciació de l’advocacia en una escola homologada pel Consell General (CGAE) que hagi signat el conveni amb la Càtedra Mutualidad, i que hagin superat les proves per obtenir el Certificat d’Aptitud Professional (CAP). Fins ara, un total de 44 escoles de pràctica jurídica de les ciutats espanyoles principals, entre les quals hi ha l’Escola de Pràctica Jurídica de l’Il·lustre Col·legi d’Advocacia de Lleida, han acollit els Premis a l’Excel·lència per mitjà del conveni subscrit amb la Mutualidad.

Cada candidat ha de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR