Pollastre guisat

AutorMercè Vilagrasa Boldú
CargoAdvocada
Páginas29-

Page 29

Ingredients:

- pollastre

- cebes

- alls

- tomates, tingueu en compte que disgusta una mica i cal mesurar-la al gust de cadascú

- farigola, romaní, fonoll, (herbes aromàtiques)

- pebrot verd

- conyac

- prunes o dàtils, o pastanaga que també és dolça, o si volen li podeu posar tot o bé el que tingueu a mà

- brou

Elaboració:

El pollastre trossejat, segons els costums de cadascú, es posa amb una mica d’oli (sempre d’oliva) a la cassola, es deixa daurar i s’hi posa la sal. Tot seguit s’hi posa la ceba, a trossos, es deixa fer rosseta, s’hi posen els alls sencers i sense pelar (així es poden menjar), es remena, si posa la tomata, i ja s’hi pot tirar un gotet dels de vi ple de conyac. El deixeu uns minuts que s’evapori i acte seguit s’hi acaba d’afegir les herbes aromàtiques, fulles de carxofa... tot ben remenat i ja s’hii pot tirar el “caldo”. En defecte de “caldo” s’hi pot posar aigua i deixar que faci “xup xup”. En cas de posar-hi aigua va molt bé afegir-hi un os de porc (així es va fent un brou que millora molt el gust del guisat). Quan us sembli que està al vostre gust, de tou, ja podeu apagar el foc.

Per acompanyar-lo teniu moltes opcions: una és acompanyar-lo...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR