Comissió de Formació i Escola de Pràctica Jurídica

Páginas18-19

Page 18

Formació continuada

Durant el darrer trimestre de l'any la Secció de Formació Continuada del nostre Col·legi ha organitzat dues conferències.

La llei de societats professionals: les preguntes més freqüents

Davant l'entrada en vigor el passat 15 de juny de la Llei 2/2007, de societats professionals, la Comissió de Formació va considerar oportú organitzar aquesta conferència per tal de tractar els aspectes més conflictius de la nova llei de societats professionals amb l'objectiu de resoldre les principals preguntes pràctiques que planteja aquesta nova normativa, donat que pot afectar molts despatxos d'advocats.

La conferència va tenir lloc el dia 25 d'octubre, a càrrec del Dr. Daniel Vázquez Albert, professor titular de dret mercantil de la Universitat de Barcelona, qui també va ser ponent redactor del Reglament de Societats Professionals d'Advocats, aprovat pel Consell de Col·legis d'Advocats de Catalunya.

La protecció de les persones consumidores I usuàries a catalunya

El proppassat 12 de desembre, ens visità la Subdirectora Gene· ral d'atenció al Consumidor de l'Agència Catalana de Consum, Sra. Montserrat Sagalés, per donar una conferència organitzada conjuntament entre la Comissió de Formació i el Grup de Joves Advocats.

Havent constatat que un bon nombre d'advocats en el nostre quefer diari ens trobem amb consultes relaciones amb consum a les quals no li sabem donar una resposta immediata, era necessari que un tècnic d'aquesta categoria ens il·lustrés en la matèria. D'una banda, ens feu una síntesi detallada dels principals problemes amb els que ens podem trobar -factures de telèfon, pèrdua de maletes en un aeroport, reclamació contra una companyia ferroviària, etc.-. D'altra banda, ens explicà de forma preclara quins mecanismes de defensa extrajudicials té el consumidor-client.

Escola de pràctica jurídica
VI Jornadas de colaboración entre la secretaria de estado de seguridad y el consejo general de la abogacía española

Els dies 15 i 16 de novembre va tenir lloc a Madrid, a la seu del Consejo General de la Abogacía, la celebració de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR