Notícies

Páginas6-

Page 6

La Mutualidad té un nou conveni col·lectiu propi d’àmbit estatal

Una nova filosofia del treball, basada en la confiança mútua per a un objectiu comú, marca les relacions laborals del personal i l’empresa.

El Comitè d’Empresa i la representació de la Mutualidad han subscrit, per acord unànime, un nou conveni col·lectiu fora del marc sectorial, que establirà una nova cultural professional dels treballadors en el servei als mutualistes .

El pacte laboral publicat al BOE, amb data 24 de gener de 2011 (BOE núm . 20), tindrà una vigència de tres anys amb possibilitat de pròrroga anual segons els interessos de les parts .

Entre les novetats del conveni, cal destacar que obre una nova forma d’entendre la feina, pel fet que preveu que es desenvolupi d’acord amb objectius proposats al començament de l’any per l’empresa, a través del Pla d’Acció en què també participaran els treballadors i que dissenyarà els objectius que cal assolir en cada exercici .

El conveni signat planteja un sistema de remuneració, que les parts consideren més beneficiós que l’establert pel Conveni general del sector, i el seu nou enfocament es traduirà en l’aplicació de diverses condicions retributives, marcades per un complement econòmic variable en funció dels resultats i els rendiments programats .

Per la seva part, l’empresa aporta una actitud de confiança en el treballador perquè desenvolupi la seva feina adequant la jornada a les necessitats del seu lloc i prestant la dedicació necessària per assolir els objectius i els resultats que se li han encomanat, i perquè pugui atendre, alhora, els seus assumptes personals amb flexibilitat sempre que les necessitats organitzatives ho permetin .

Així mateix, el conveni preveu un sistema de previsió complementari per a l’empleat, a càrrec de l’empresa i el treballador, independentment de les prestacions públiques de la Seguretat Social que li puguin correspondre, que cobrirà les contingències de jubilació, invalidesa i defunció durant el període de vigència subscrit per les dues parts .

Amb aquest nou plantejament el col·lectiu de treballadors i la direcció de la Mutualidad fan un pas més en la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR