New Language Planmng Newsletter

AutorCarles Duarte
Páginas222-223

New Language Planmng Newsletter, Central Instítute of Indian Languages, 1986 i ss.

Page 222

El New Language Planning Newsletter és un interessant butlletí quadrimestral editat pel Central Institute of Indian Languages de Mysore, a l'índia, des del mes de setembre de 1986.

Aquest butlletí, de vuit pàgines i editat en anglès, ofereix articles sug-

Page 223

geridors en el camp de la planificació lingüística (per exemple l'article «Language Rights and Language Planning», aparegut al número de desembre de 1986) i una valuosa informació d'activitats o publicacions relacionades amb aquesta matèria.

L'editor del butlletí és D. P. Pat-tanayak, que signa un editorial de presentació en el número 1, i l'editor associat és Bjorn H. Jernudd. Aquest butlletí aspira en certa manera a ser una continuïtat (com palesen el seu títol i el manteniment de l'editor associat) del butlletí Language Flanning Newsletter, editat per l'Institute of Culture and Communication de l'East-West Center d'Honolulú. Aquest butlletí antecessor començà a ser editat l'any 1975 i en el número d'agost de 1985, que incloïa una completa bibliografia sobre drets de les minories lingüístiques als Estats Units, féu el seu comiat. El seu editor era Joan Rubin, l'editor associat era Bjorn H. Jernudd, actual editor associat del New Language Plarming Newdetter, i en el consell de redacció figuraven especialistes com Joshua Fishman o Bertil Molde.

És, doncs, amb gran satisfacció que celebrem la represa del butlletí, ara a l'índia, i amb l'esperança que aquest profitós vehicle de comunicació internacional entre especialistes compleixi, amb l'encert amb què s'ha iniciat, el seu objectiu.

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR