La Mutualidad de la Abogacía amplia els canals de comunicació a través del Twitter i el Bloc de la Mutualidad de la Abogacía

Páginas45-45

Page 45

Durant l’any 2012, la Mutualidad de la Abogacía ha reforçat els canals de comunicació amb els mutualistes ja que ha instal·lat noves aplicacions i ha creat noves eines 2.0 per al web.

El fet de crear un perfil a Twitter ha obert una nova via que fomentarà les possibilitats de diàleg i intercanvi amb els mutualistes, ja que es convertirà en una prolongació del servei d’atenció al mutualista. D’aquesta manera, qualsevol que visiti el perfil de la Mutualidad a través d’aquesta xarxa, el podrà fer servir per fer arribar els dubtes que tingui sobre qüestions molt diverses, accedir a la informació que li interessi sobre els productes de l’entitat o, simplement, expressar l’opinió sobre qualsevol informació que es publiqui.

Es pot entrar al perfil que la Mutualidad té a Twitter a través d’aquest enllaç: http://twitter.com/MutuaAbogacia

El bloc de la Mutualidad de la Abogacía

A més, seguint la mateixa línia per incrementar la comunicació amb els associats, s’ha posat en marxa El bloc de la Mutualidad de la Abogacía, des del qual es difondrà informació sobre temes que estiguin relacionats d’una manera molt directa amb la Mutualidad, però també d’altres d’interès general per al món jurídic, com ara notícies, consells d’estalvi o articles que hagin escrit experts en la matèria.

Quan aquesta iniciativa sigui una realitat, la Mutualidad vol convertir el bloc en un canal de referència, tant per als mutualistes com per a tots els professionals del món del dret i les assegurances, tant els professionals amb una dilatada experiència com els que comencen a caminar dins del sector.

D’altra banda, tots els lectors es poden subscriure a l’RSS del bloc a través d’un lector de notícies –per exemple, el Google Reader– de manera que, cada vegada que es publiqui un post nou, se n’assabentin sense haver de visitar el bloc cada dia. Això no obstant, els mutualistes que ho vulguin, podran consul-tar aquesta secció del bloc a través de la pàgina inicial de la Mutualidad, en la qual trobaran informació sobre el darrer post que s’ha publicat.

Es pot accedir al...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR