La Mutualidad de la Abogacía compra la seu històrica del BBVA a Bilbao

Páginas:21-
RESUMEN

Després de la nova adquisició, la cartera d’inversions puja a 3.053 milions d’euros, dels quals la inversió immobiliària representa 453 milions d’euros, amb 214.000 m2 gestionats per l’entitat.

 
EXTRACTO GRATUITO

Page 21

La Mutualidad de la Abogacía va comprar el mes de desembre la seu emblemàtica del BBVA, ubicada a la Gran Vía de Don Diego López de Haro, 12, a Bilbao, per 100 milions d’euros, a RREEF, divisió de gestió d’inversions immobiliàries de Deutsche Asset Management (part del grup Deutsche Bank), que va estar assessorada en aquesta operació per Catella Property.

Aquest actiu disposa d’una superfície de més de 22.000 m2, arrendats totalment a aquesta entitat financera, amb una durada de contracte d’arrendament d’almenys 20 anys. La nova adquisició contribueix a fer que la Mutualidad hagi aconseguit assolir l’objectiu proposat de rendibilitat en la cartera d’immobles superior al 6%.

La Mutualidad va comprar també l’any 2010 l’edifici situat al carrer de Recoletos 22, a Madrid, per 26 milions d’euros i arrendat als Ministeris de Sanitat i Interior. Així mateix, també a Madrid i durant el mateix exercici, en va comprar un altre per una quantitat similar a la Gran Vía, 43, amb la Comunitat de Madrid com a inquilina, i fa uns mesos en va comprar un altre de situat al passeig de Recoletos, 14, també a Madrid, per 35 milions d’euros, i també arrendat a la Comunitat de...

Para continuar leyendo

SOLICITA TU PRUEBA