Malgrat la crisi, les aportacions dels mutualistes van créixer gairebé un 10% el 2010

Páginas21-

Page 21

El motiu és la decisió que han pres molts mutualistes de millorar els plans de previsió, ampliant les aportacions ordinàries i també les extraordinàries i les mobilitzacions de fons des d’altres entitats on tenien plans d’estalvi dipositats.

Les aportacions extraordinàries, les mobilitzacions i les efectuades al nou producte de Rendes Vitalícies van sumar 95,6 milions d’euros, davant dels 81,1 milions l’any anterior, amb un augment del 17,83%. El nombre de mutualistes que van fer aquestes aportacions per damunt dels abonaments ordinaris va ser de 10.379, davant dels 8.510 que ho van fer l’any abans, un 21,96% més.

Aquesta realitat confirma la tendència que des de fa temps té lloc entre els mutualistes de confiar els estalvis a la Mutualidad, a fi de millorar les prestacions futures davant la inseguretat en el sistema públic de previsió.

En aquest sentit, és destacable que un nombre significatiu de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR