Legislació autonómica

Páginas91-92

MES DE SEPTEMBRE 2005

Catalunya

DEPARTAMENT DE JUSTICIA. SECRETARIA GENERAL. REESTRUCTURACIÓ.- DECRET 176/2005, de 30 d'agost, de reestructuració parcial de la Secretaria General del Departament de Justicia.

Publica DOGC de 1 de setembre.

ENTITATS JURIDIQUES VINCULADES A PARTITS POLITICS. SUBVENCIONS.- ORDRE JUS/376/2005, de 5 de setembre, per la qual es fa pública la convocatòria de subvencions a entitats jurídiques sense ànim de lucre vinculades a partits polítics amb representació parlamentària per a estudis o activitat.

Publica DOGC de 14 de setembre

ESTUDIS JURIDICS. CONCESSIÓ D'AJUTS ECONÒMICS. - RESOLUCIÓ JUS/2758/2005, de 20 de setembre, per la qual s'obre convocatòria per a la concessió d'ajuts econòmics per a la realització de projectes de recerca, estudi i anàlisi en els àm-bits de l'execució penal, la mediació penal, l'atenció a la víctima, l'Administració de justícia i el dret civil català.

Publica las dos ultimas DOGC de 30 de setembre.

Asturias

SERVICIO PÚBLICO DE EMPLEO.- LEY 3/2005, de 8 de julio, del Servicio Público de Empleo.

Publica BOE de 13 de septiembre.

Valencia

CONSELL JURÍDIC CONSULTIU.- LEY 5/2005, de 4 de agosto, de reforma de la Ley 10/1994,...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR