Legislació Autonòmica

AutorLluis Jou i Mirabent
Páginas208-210
a) Ressenya legislativa

En el DOGC del mes d'octubre s'ha publicat el Decret 322/1996, d'l d'octubre, peí qual es modifica el Decret 65/1996 de 23 de gener, peí qual s'estableixen els ajuts públics en materia d'habitatge a carree de la Generalitat de Catalunya i s'unifica en el Departament de Política Territorial i Obres Publiques la concessió deis ajuts ais menors de 30 anys adquirents d'habitatges (DOGC 2265, de 7 d'octubre). Amb aquesta disposició els ajuts a menors de trenta anys que adquireixin primer habitatge deixaran de tramitarse a través de la Secretaria General de la Joventut (avui depenent del Departament de Cultura) i es tramitaran juntament amb els ajuts genérics de preu taxat a través de la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge Publiquem íntegra aquesta norma.

Lluís Jou

Decret: 322/1996, d'l d'octubre

DECRET: 322/1996, d'l d'octubre, peí qud es modifica el Decret 65/1996, de 23 de gener, peí qual s'estableixen els ajuts públics en materia d'habitatge a carree de la Generalitat de Catalunya, i s'unifica en el Departament de Política Territorial i Obres Publiques la concessió deis ajuts ais menors de 30 anys adquirents d'habitatges.

El Decret 65/1996, de 23 de gener, estableix que la Secretaria General de Joventut podrá atorgar ajuts complementaris ais regulats amb carácter general a carree del Departament de Política Territorial i Obres Publiques, ais adquirents menors de 30 anys d'habitatges de protecció oficial i habitatges de preu taxat.

Atesa la nova adscripció de la Secretaria General de Joventut al Departament de Cultura i considerant les funcions i finalitats d'aquest Departament, pero sobretot la voluntat de racionalitzar i simplificar, dintre del procés endegat peí Govern de la Generalitat, la gestió i els trámits administratius, es fa necessari unificar la concessió deis ajuts per a l'adquisició d'habitatges previstos en el Decret 65/1996, en el Departament de política Territorial i Obres Publiques, i mantenir les condicions i característiques d'aquells ajuts regulats en el Decret esmentat.

Per tot aixó, a proposta deis consellers de Cultura i de Política Territorial i Obres Publiques, i d'acord amb el Govern.

DECRET:

Article únic

Es modifica l'article 14 del Decret 65/1996, de 23 de gener, peí qual s'estableixen els ajuts públics en materia d'habitatge a carree de la Generalitat de Catalunya i es regula la gestió deis ajuts previstos en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR