Festa d'estiu 2007

Páginas15-16

Page 15

Un any més el nostre Col·legi ha celebrat l'arribada de les vacances.

Per això, el passat 26 de juliol, tots ens vàrem aplegar al Campos per tal de gaudir de la magnífica escenificació que la companyia del Col·legi TEATRE DEL TALIÓN, ens van oferir amb la complaença de tots els que hi vàrem assistir. El muntatge amb el títol "QUE LA FARSA US ACOMPANYI", consistia en sis farsetes fresques, divertides i estiuenques, dirigides per Eduard Muntada. Un cop més felicitem a tots els membre de la companyia per l'èxit d'aquest representació.

Finalitzada la representació, el sopar ja era a punt i tot sopant van poder parlar amb els companys i desitjarnos un bon estiu.

Però, sens dubte la novetat d'aquest any va venir de la mà del GRUP D'ADVOCATS JOVES DE LLEIDA, que van voler col·laborar en la festa organitzant la I Edició de Premis Taronja i Llimona per a personal adscrit al Jutjat i un sorteig d'obsequis entrePage 16 tots els assistents al sopar. Felicitem aquesta iniciativa. Per finalitzar... com no podia ser d'altra manera tots a ballar fins la matinada.

Però aquest any encara van tenir una altra novetat, un partit de bàsquet entre advocats joves i no tant joves, que es va celebrar per la tarda al Pavelló Barris Nord. Així ens ho conta el company Xavier Alonso Llovet:

"Com a resultat d'un petit "pique" entre dos advocats, el passat dijous 26 de juliol es va disputar...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR