Esmorzar que alimenta i fàcil de fer

AutorMercè Vilagrasa Boldú
CargoAdvocada
Páginas29

Page 29

Aquest esmorzar o també berenar que ara us detallaré, és per fer-lo un dia d'aquells de pluja, que tens els amics dels fills a casa o bé un dia qualsevol que en tingueu ganes, encara que no tingueu nens.

Cal tenir pa de llesques grans, pa de pagès o de barra gran (tallat al biaix). Agafeu les llesques de pa, les suqueu amb oli i sucre, però ben sucades, i les poseu al forn a gratinar durant cinc o set minuts (segons el forn) i quan les traureu trobareu unes coques de vidre que resulten delicioses. Les deixeu refredar i ja teniu un senyor...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR