Escola de Pràctica Jurídica

AutorFormació Anella Jurídica-Iurisline

La Comissió de formació del Col· legi conjuntament amb Iurisline, Línia de formació del Consell de l'Advocacia Catalana, han continuat portant a terme un seguit d'activitats formatives.

Jornades sobre dret urbanístic i dret a l'habitatge

Jornada organitzada juntament amb ADIGSA, va tenir lloc els dies 20 i 21 de setembre i es va seguir per videoconferència. Transcorreguts cinquanta anys de l'aprovació de la llei del sòl de 1956, llei que va suposar el naixement de l'actual dret urbanístic espanyol, en aquestes jornades es pretén reflexionar i extreure les conseqüències de la dimensió i la rellevància dels canvis produïts des de llavors. Tres van ser el temes que es van abordar: el desenvolupament sostenible i la projecció sobre l'urbanisme de les tècniques del dret del medi ambient; el dret europeu de la contractació pública, i el dret a l'habitatge.

Jornada Responsabilitat Patrimonial de l'administració

Va tenir lloc el 5 d'octubre i es va seguir per videoconferència. La - El Diputat 4t, Miquel Castellà va assistir, en representació del Col·legi, a l'acte celebrat a l'Aula Ibercaja sobre les xarxes "peer to peer", organitzat per l'Ajuntament de Lleida amb la col·laboració del Col·legi.

Jornada sobre els delictes contra la seguretat en el treball

Es va celebrar el 19 d'octubre i va ser presencial al nostre Col·legi. L'objectiu de la jornada era determinar i solucionar els principals dubtes que suscita aquest delicte alhora que donar consells pràctics a l'hora de resoldre un cas. Impartida pel Sr. Juan Boné Pina, Fiscal cap de l'Audiència Provincial de Lleida.

Jornada sobre la nova modalitat de custòdia compartida

Al llarg de la jornada que es va dur a terme el 26 d'octubre i es va seguir per videoconferència, els ponents van donar a conèixer quines novetats es preveuen en el nou...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR