Eleccions al Col·legi

Páginas13

Page 13

Com algú va dir, "ara toca", i d'acord amb el que preveuen els Estatuts del Col·legi, el 2006 és any d'eleccions. Toca renovar part dels membres de la Junta de Govern, i, en concret toca decidir entre tots els col·legiats qui serà el nostre Degà.

L'ambient col·legial era presidit des de començament del mes d'octubre per les properes eleccions a Degà i part de la Junta de Govern. Als passadissos dels Jutjats, al carrer, el tema a tractar, era aquest... les properes eleccions.

Tres eren els candidats a ocupar el càrrec de Degà: Josep Francesc Marí Cardona, Mª Pilar Sánchez Villuendas i Antoni Riba Esteve.

Però no solament s'havia que decidir qui seria el nou Degà, sinó que tanmateix qui ocuparia el càrrec de Diputat 2n, Diputat 4t, Diputat 5è i Tresorer.

Tots els candidats treballaren de valent per tal de fer arribar a tots els col·legiats el seu programa.

I per fi... arribà l'hora de què el collegiat, mitjançant el seu vot, decidís qui serien els nous membres de la Junta de Govern. Al Col·legi tot era a punt. Així el 21 de desembre de 2006 fou el dia assenyalat per a les eleccions amb una alta participació, i després de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR