Editorial

AutorRicard Borràs Iglesias - Degà

Page 3

Vida Co legial

Suposo sabreu, a hores d¥ara, que el grup de teatre del Col.legi, Teatre del TaliÛn, ha estat guardonat al certamen, V Certamen Internacional de Teatro Aficionado del Mediterr·neo, celebrat a Roquetas de Mar (Almeria) el passat mes d¥abril, amb el tercer premi, per la seva obra "ArsÈnico por compasiÛn". Com el seu nom indica, l¥esmentat certamen Ès de caire estatal i internacional, i s¥hi havien presentat prop d¥un centenar de grups de teatre. Cal destacar que aquest premi no Ès el primer que aconsegueix el nostre grup de teatre, i confiem, sens dubte, que no ser‡ el darrer.

Ens hem de felicitar, per tant, pel fet que el Teatre del TaliÛn s¥hagi consolidat plenament desprÈs de gairebÈ sis anys de vida, i Ès obvi que el nivell aconseguit no Ès producte de la casualitat sinÛ d¥un seriÛs treball de tots i cadascun dels seus membres al llarg de la seva existËncia.

El passat dia 16 de maig v‡rem celebrar al Col.legi aquest darrer premi aconseguit, i aprofito aquest moment per desitjarlos un futur magnÌfic.

Demanem la vostra col laboraciÛ

Com bÈ sabeu, el Col.legi intenta, amb car‡cter immediat, tenir la m‡xima informaciÛ respecte a les q¸estions que mÈs ens afecten en la nostra feina di‡ria, per tal de poder, en el seu cas, prendre les mesures adients per millorarles.

Hem de demanar-vos la m‡xima col.laboraciÛ, que no dubtem que ser‡ aixÌ, doncs ja actualment l¥esteu oferint, respecte a les enquestes telefÚniques que us fem...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR