Delfí Sanuy, l’advocat senyor

AutorFrancesc Sapena Grau
CargoAdvocat
Páginas7-

Page 7

Us donaré per començar una dada significativa, Sanuy va estar per elecció majoritària amb quatre Degans diferents Vicedegà del Col·legi d’Advocats, recollint així quasi setze anys de confiança de tota l’advocacia lleidatana. Setze anys de confiança general dintre d’una professió competitiva com la nostra dibuixa el tarannà del nostre personatge.

Sanuy va entendre sempre la confrontació jurídica com un problema a resoldre. Tenia ficat al moll que el plet no era mai la solució. Sanuy sempre portava pau al conflicte, sempre donava pau. Moltes vegades vaig arribar a pensar que transmetia aquella pau que dóna el passejar en hores tranquil·les pels porxos de la Plaça Mercadal.

Sanuy va tenir un “auto r i - tas”especial, la seva opinió jurídica era sempre escoltada amb respecte. La seva generositat i l’esforç vers el treball, tenint sempre com a destinataris els clients o els companys, el feien entranyablement pròxim.

La paraula d’en Sanuy valia més que un contracte escrit, era sempre respectada i la feia respectar fins i tot quan el client, una vegada...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR