Comissió de Cultura

Páginas25-27

Page 25

Exposició de fotografies a favor dels refugiats birman

El 16 de maig es va inaugurar a la seu del Col·legi, l’exposició solidària del fotògraf lleidatà Jordi Varela Ciudad sota el títol "Entre camins per Birmània".

Col·lecció de fotografies que el fotògraf va realitzar durant la seva estada en aquest país asiàtic, en total s’exposaven 23 fotografies que plasmen amb gran sensibilitat la vida diària de la població, el seu caràcter i la seva cultura. Aquesta col·lecció ha estat cedida per l’autor a la ONG Colabora Birmania. L’acte de presentació va comptar amb la participació del nostre Degà, Simeó Miquel; del fotogràf, Jordi Varela; del fundador de Colabora Birmania, Javier García, i de la presidenta de Colabora Birmania a Lleida, Mar Fontova.

Presentació de la guia:

"Les 20 normes per a convertir el seu fill menor d’edad en un cibercriminal"

El 16 de maig es va presentar a la Sala d’actes del Col·legi aquesta guia elaborada per "La família digital".

A l’acte hi van participar el nostre Degà, Simeó Miquel; la Regidora de NNTT de l’Ajuntament de Lleida, Montse Mínguez, i l’advocat, Ramón Arnó autor de la guia conjuntament amb Jaume Guasch, enginyer.

Page 26

Page 27

Visita al Centre d’Observació de l’Univers

La Comissió va organitzar el passat dia 29 de juny, una sortida per a col·legiats i familiars al Centre d’Observació de l’Univers a Àger, que va tenir un gran èxit.

Tots plegats i concretament un total de 40 persones, es van trobar al pàrking del Camp d’Esports de Lleida a les 19 h, i per dirigir-se tots junts en autocar fins al poble d’Àger on varen fer una primera parada a sopar al restaurant Casa Xalets.

Un cop finalitzat el sopar, es van dirigir al Centre d’Observació on hi havia programada una visita guiada en exclusiva pel Col·legi de l’Advocacia a les 22h.

Aquesta visita nocturna va consistir en varies parts;

Primer es va visitar el Parc de Telescopis, visita realitzada a l’aire lliure. És el Centre d’Observació de l’Univers...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR