Racó de cuina

Páginas43-43

Page 43

Recepta número 15 Faves a la catalana

Ingredients:

- Faves, millor petites (són més tendres), 250 gr. per cap

Oli d’oliva, sal

Herba menta

Llonganissa, botifarra negra, costella de porc (cada vegada el que tingueu a mà, no cal posar-ho tot sempre)

Moscatell

Ceba i alls tendres amb les seves cues

Aigua i brou

Elaboració:

En una olla hi poseu dues cullerades soperes plenes d’oli, hi poseu les faves, 3 minuts remenant i tot seguit hi poseu els alls i les cebes amb les seves cues i doneu un tomb al contingut de l’olla. Ja hi podeu posar el brou. Ho saleu al vostre gust.

A part en una paella, sofregiu (amb poc oli) una mica els talls (botifarra, llonganissa, costella...) ho deixeu fer una mica rosset i també ja ho podeu tirar a l’olla. Hi poseu una branca de menta i un got dels de vi ple de moscatell.

Ho deixeu 30 minuts que faci "xup xup" i ja ho podeu servir.

En el cas que hàgiu tingut la il·lusió...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR