Page 43
Recepta número 15 Faves a la catalana
Ingredients:
- Faves, millor petites (són més tendres), 250 gr. per cap
Oli d’oliva, sal
Herba menta
Llonganissa, botifarra negra, costella de porc (cada vegada el que tingueu a mà, no cal posar-ho tot sempre)
Moscatell
Ceba i alls tendres amb les seves cues
Aigua i brou
Elaboració:
En una olla hi poseu dues cullerades soperes plenes d’oli, hi poseu les faves, 3 minuts remenant i tot seguit hi poseu els alls i les cebes amb les seves cues i doneu un tomb al contingut de l’olla. Ja hi podeu posar el brou. Ho saleu al vostre gust.
A part en una paella, sofregiu (amb poc oli) una mica els talls (botifarra, llonganissa, costella...) ho deixeu fer una mica rosset i també ja ho podeu tirar a l’olla. Hi poseu una branca de menta i un got dels de vi ple de moscatell.
Ho deixeu 30 minuts que faci "xup xup" i ja ho podeu servir.
En el cas que hàgiu tingut la il·lusió...