Crónica legislativa del País Valenciano

AutorMercè Teodoro i Peris
CargoAdvocada
Páginas211-217

Page 211

L’any 2014, lluny de ser un període de continuïtat en les polítiques lingüístiques, tot i l’estabilitat del govern valencià, ha estat un any de grans convulsions i canvis. En primer lloc, hem de fer necessari esment a la desaparició de la ràdio i la televisió autonòmiques, materialitzada a les darreries de 2013 i que ha desplegat els seus efectes en 2014; en segon lloc, i no menys important, hem de destacar els canvis introduïts en l’educació primària a l’hora d’establir d’una part, el contingut del currículum escolar i de l’altra, el sistema d’elaboració del projecte lingüístic de cada centre.

En relació amb la primera de les qüestions, el fet cabdal ha estat la decisió de la Generalitat de deixar de prestar serveis de radiodifusió i televisió d’àmbit autonòmic. Amb aquesta decisió el País Valencià ha quedat sense ràdio i televisió autonòmica de titularitat pública i també, als efectes que ens ocupen en aquesta crònica, sense ràdio i televisió en català, atesa la inexistència d’emissions radiofòniques o televisives privades d’àmbit autonòmic i abast general fetes exclusivament o majoritària en català.

La decisió de suprimir el servei públic i liquidar l’ens Radiotelevisió Valenciana SAU s’ha articulat mitjançant la Llei 4/2013, de 27 de novembre (DOCV núm. 7161 bis, de 27 de desembre), de la Generalitat, de Supressió de la Prestació dels Serveis de Radiodifusió i Televisió d’Àmbit Autonòmic, de Titularitat de la Generalitat, com també de Dissolució i Liquidació de Radiotelevisió Valenciana, SAU. El tancament de les emissores de ràdio i televisió, s’ha fet efectiu mitjançant l’Acord, de 28 de novembre de 2013 (DOCV núm. 7162, de 28 de novembre), del Consell, pel qual s’acorda el cessament de les emissions dels servicis de radiodifusió i televisió d’àmbit autonòmic de titularitat de la Generalitat, prestats per qualsevol mitjà o canal de difusió.

Totes dues resolucions haurien d’haver aparegut a la Crònica legislativa del DOCV relativa a 2013 i per una errada únicament imputable a aquesta cronista, no hi van aparèixer. Demanem disculpes per l’omissió involuntària i incloem en aquesta crònica un nou apartat referit de forma especíica a mitjans de comunicació, on es fa referència a aquestes publicacions i on retrem compte de les resolucions més signiicatives en relació amb aquesta matèria que puguen aparèixer al DOCV d’ara endavant.

Page 212

Pel que fa a l’ensenyament, hi ha hagut també males notícies per a la llengua catalana. D’una part, s’ha aprovat el Decret 108/2014, de 4 de juliol (DOCV núm. 7311, de 7 de juliol), pel qual estableix el currículum i desplega l’ordenació general de l’Educació Primària a la Comunitat Valenciana mitjançant el qual hom redueix el nombre d’hores lectives en valencià i augmenta el d’hores lectives en castellà a tots els programes educatius vigents al País Valencià.

D’altra part, s’ha donat llum verda a l’ Ordre 88/2014, de 9 de desembre (DOCV núm.7421, d’11 de desembre), de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es desplega el procediment d’autorització del projecte lingüístic de centre establit en el Decret 127/2012, de 3 d’agost, del Consell, pel qual es regula el plurilingüisme en l’ensenyança no universitària a la Comunitat Valenciana aplicable als centres docents públics i privats concertats d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat i Formació Professional del País Valencià.

Segons aquesta Ordre, serà la Conselleria d’Educació qui determinarà la llengua base que tindrà cada centre (valencià, castellà o totes dues en cas que el centre tinga més d’una línia) i ho farà d’acord amb una sèrie de criteris: nombre d’unitats creades o habilitades en cada centre educatiu, nombre de llocs escolars ocupats en cada llengua base en un determinat centre, disponibilitat de llocs escolars vacants en els diferents programes lingüístics en centres de la mateixa localitat, continuïtat de programes lingüístics, etc. i el resultat d’una consulta telemàtica no vinculant realitzada als representants legals de l’alumnat matriculat del centre. En deinitiva, no queda garantit el dret a l’ensenyament en valencià ni la disponibilitat de línies suicients per a cobrir la demanda, serà la direcció general d’educació qui triarà el programa lingüístic del centre i a tot això, a més a més, se li dona una aparença democràtica i participativa quan en realitat la consulta als pares i mares no és vinculant i no té cap tipus de garantia legal.

Val a dir que totes dues resolucions han estat fortament contestades per la comunitat educativa i impugnades davant els tribunals de l’ordre contenciós administratiu.

Pel que fa a la resta de matèries, les resolucions són més o menys les habituals convocatòries d’ajudes i subvencions, beques de pràctiques i canvis toponímics que continuen produint-se, sense que calga destacar cap novetat important.

Passem doncs a ressenyar i enllaçar les resolucions en matèria lingüística publicades al Diari Oicial de la Comunitat Valenciana al llarg de 2014 i les relatives a mitjans de comunicació del darrer trimestre de 2013 que per error no varen ser incloses a l’anterior crònica.

Toponímia

Decret 54/2014, d’11 d’abril (DOCV núm. 7254, de 14 d’abril), del Consell, pel qual s’aprova el canvi de denominació del municipi de Potríes per la forma exclusiva en valencià de Potries.

Decret 102/2014, de 4 de juliol (DOCV núm. 7311, de 7 de juliol), del Consell, pel qual s’aprova el canvi de denominació del municipi de Chert/Xert per la forma exclusiva en valencià de Xert.

Decret 130/2014, d’1 d’agost (DOCV núm. 7331, de 4 d’agost), del Consell, pel qual s’aprova el canvi de denominació del municipi de Vistabella del Maestrazgo per la forma exclusiva en valencià de Vistabella del Maestrat.

Decret 221/2014, de 19 de desembre (DOCV núm. 7428, de 22 de desembre), del Consell, pel qual s’aprova el canvi de denominació del municipi d’Adsubia per la forma exclusiva en valencià de l’Atzúbia.

Acadèmia Valenciana de la Llengua

Resolució, de 27 de gener de 2014 (DOCV núm. 7208, de 6 de febrer), de la Presidència de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, per la qual es publica l’Acord de 24 de gener de 2014, del Ple de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, pel qual es convoquen ajudes al foment de l’ús del valencià en les emissores

Page 213

locals de ràdio, en les publicacions escrites d’investigació, de temàtica especialitzada o de caràcter local o comarcal, i en les publicacions informatives digitals en valencià.

Resolució de 14 d’abril del 2014 (DOCV núm. 7264, de 30 d’abril), de la Presidència de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, per la qual es publica l’Acord d’11 d’abril del 2014, del Ple de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, pel qual es convoquen beques per a la realització de pràctiques de formació en Informàtica, Terminologia i Onomàstica.

Resolució de 9 de desembre de 2014( DOCV núm. 7424, de 16 de desembre), de la Presidència de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, per la qual es publica l’Acord de 5 de desembre de 2014, del Ple de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, pel qual es convoquen beques per a la realització de pràctiques de formació. Les matèries a què es refereixen les beques són informàtica, lexicograia, terminologia, Onomàstica i Edició i Digitalització de Textos.

Ensenyament

Resolució de 20 de desembre de 2013 (DOCV núm. 7188, de 9 de gener) de la Direcció General d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística, per la qual es convoca el procediment de sol?licitud de participació en el procés de selecció dels centres públics i privats concertats als quals en el curs 2014-2015 s’assignaran auxiliars de conversa en llengües estrangeres.

Resolució de 20 de gener de 2014 (DOCV núm. 7200 de 27 de gener), de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyances de Règim Especial, per la qual s’estableix el calendari i el procés d’inscripció i matriculació per a la realització de la prova de certiicació dels nivells del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCER) dels ensenyaments d’idiomes de règim especial en les escoles oicials d’idiomes de la Comunitat Valenciana, corresponent al curs acadèmic 2013-2014.

Resolució de 17 de març de 2014 (DOCV núm. 2014, de 25 de març), de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual s’estableix el procediment per al reconeixement d’entitats que acrediten competència lingüística en llengües estrangeres en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana l’any 2014.

Resolució de 20 de març de 2014 (DOCV núm. 7245, d’1 d’abril), de la Direcció General d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística, per la qual es publica el llistat deinitiu de centres educatius que en el curs 2014-15 podran rebre un auxiliar de conversa en llengua estrangera.

Resolució de 3 d’abril de 2014 (DOCV núm.7252, de 10 d’abril) de la Direcció General d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística, per la qual es determinen els centres docents de la Comunitat Valenciana que en el curs escolar 2014-2015 aplicaran l’Orde de 19 de maig de 2009, de la Conselleria d’Educació, per la qual s’estableix l’organització, estructura i funcionament d’un programa experimental plurilingüe a la Comunitat Valenciana.

Decret 108/2014, de 4 de juliol (DOCV núm. 7311, de 7 de juliol), del Consell, pel qual estableix el currículum i desplega l’ordenació general de l’Educació Primària a la Comunitat Valenciana.

Decret 138/2014, de 29 d’agost (DOCV núm. 7350, d’1 de setembre), del Consell, pel qual s’establix el currículum dels nivells C1 i C2 dels ensenyaments d’idiomes de règim especial a la Comunitat Valenciana, per als idiomes alemany, espanyol, francés, anglés i valencià.

Resolució de 20 d’octubre de 2014 (DOCV núm. 7388, de 24 d’octubre), de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyances de Règim Especial, per la qual s’autoritza la posada en marxa de cursos monogràics i l’oferta formativa complementària dels ensenyaments d’idiomes de règim especial, que s’oferiran en les escoles oicials d’idiomes de la Comunitat Valenciana durant el curs acadèmic 2014-2015.

Resolució de 24 de novembre de 2014 (DOCV núm. 7411, de 26 de novembre), de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual s’establix el procediment per al reconeixement d’entitats que acrediten competència lingüística en llengües estrangeres en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana l’any 2015.

Page 214

Ordre 88/2014, de 9 de desembre (DOCV núm.7421, d’11 de desembre), de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es desplega el procediment d’autorització del projecte lingüístic de centre establit en el Decret 127/2012, de 3 d’agost, del Consell, pel qual es regula el plurilingüisme en l’ensenyança no universitària a la Comunitat Valenciana.

Resolució d’11 de desembre de 2014 (DOCV núm. 7422, de 12 de desembre), de la Direcció General d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística, per la qual s’acorda iniciar el procediment de determinació de la llengua base en els centres públics d’Educació Infantil de 2n cicle i d’Educació Primària, i es dicten els terminis i els termes per a la realització de la campanya informativa i la consulta als representants legals de l’alumnat en estos centres.

Administració pública

Resolució de 2 d’octubre de 2014 (DOCV núm. 7380, de 14 d’octubre), de la Direcció General d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística, per la qual es convoquen els cursos de promoció dels coneixements de valencià per als empleats públics de l’Administració de la Generalitat.

Promoció social i cultura

Ordre 1/2014, de 13 de gener (DOCV núm. 7194, de 17 de gener), de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen les ajudes econòmiques destinades a la promoció de l’ús del valencià en l’àmbit de les festes de les Falles, de la Magdalena i de les Fogueres de 2014 i s’aproven les bases reguladores i el procediment per a concedir-les.

Ordre 3/2014, de 13 de gener (DOCV núm. 7194, de 17 de gener), de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen ajudes econòmiques destinades a municipis, mancomunitats de municipis i entitats locals menors que realitzen activitats de promoció de l’ús del valencià durant l’any 2014.

Correcció d’errades de la Resolució de 29 de juliol de 2013 (DOCV núm. 7215, de 17 de febrer de 2014), de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es concedeixen ajudes econòmiques a les associacions cíviques sense inalitat lucrativa i altres entitats, per al foment del valencià en 2013.

Convocatòria, de 6 de febrer de 2014 (DOCV núm. 7218, de 20 de febrer), de CulturArts Generalitat, dels premis de la 29a edició del Festival Internacional de Cine de Valencia Cinema Jove.

Ordre 15/2014, de 26 de març (DOCV núm. 7245, d’1 d’abril), de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen ajudes econòmiques per a les associacions cíviques sense inalitat lucrativa, els sindicats, les associacions professionals, les universitats i altres entitats sense ànim de lucre, per al foment del valencià en 2014.

Resolució de 21 de març de 2014 (DOCV núm. 7246, de 2 d’abril), de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual s’adjudiquen les ajudes econòmiques de la Generalitat per a les activitats de promoció de l’ús del valencià en les festes de les Falles en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

Resolució de 25 de març de 2014 (DOCV núm. 7246, de 2 d’abril), de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual s’adjudiquen les ajudes econòmiques de la Generalitat per a les activitats de promoció de l’ús del valencià en les festes de la Magdalena en l’àmbit de la Comunitat Valenciana en 2014.

Ordre 4/2014, de 3 d’abril (DOCV núm. 7249 de 7 d’abril), de la Conselleria de Benestar Social, per la qual es convoquen beques per a la realització de cursos d’anglès durant l’any 2014 per a jóvens residents en la Comunitat Valenciana, i s’aproven les seues bases reguladores.

Ordre 24/2014, de 14 d’abril (DOCV núm. 7258, de 22 d’abril), de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen les ajudes econòmiques a càrrec de l’exercici pressupostari de la per a l’any 2014, destinades a les empreses, comerços i indústries radicats a la Comunitat Valenciana que realitzen activitats de promoció del valencià.

Page 215

Ordre 38/2014, de 19 de maig (DOCV núm. 7279, de 22 de maig), de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen ajudes a la producció editorial.

Resolució de 22 de maig de 2014 (DOCV núm. 7288, de 4 de juny), de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es concedeixen ajudes econòmiques destinades a municipis, mancomunitats de municipis i entitats locals menors que realitzen activitats de promoció de l’ús del valencià durant l’any 2014.

Resolució de 20 de juny de 2014 (DOCV núm. 7310, de 4 de juliol), de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual s’adjudiquen les ajudes econòmiques de la Generalitat per a les activitats de promoció de l’ús del valencià en les festes de les Fogueres en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

Ordre 66/2014, de 31 de juliol (DOCV núm. 7333, de 6 d’agost), de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoca la concessió d’ajudes per a la millora de la producció audiovisual en valencià i, en concret, la producció de curtmetratges de icció i documentals i per al desenrotllament de contingut audiovisual multiplataforma, transmèdia i crossmèdia, de icció, documental i d’animació.

Resolució de 16 de juliol de 2014 (DOCV núm. 7336, d’11 d’agost), de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es concedixen ajudes econòmiques per a les associacions cíviques sense inalitat lucrativa, els sindicats, les associacions professionals, les universitats i altres entitats sense ànim de lucre, per al foment del valencià en 2014. [2014/7026]

Ordre 68/2014, de 8 d’agost (DOCV núm. 7338, de 7 d’agost), de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoca la concessió d’ajudes per a la millora de la producció audiovisual en valencià i, en concret, per al desenrotllament i preparació de projectes de llargmetratges de icció, animació i documentals per a l’any 2014.

Ordre 69/2014, de 8 d’agost (DOCV núm. 7338, de 7 d’agost), de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoca la concessió d’ajudes per a la producció audiovisual.

Ordre 16/2014, de 5 de setembre (DOCV núm. 7357, de 10 de setembre), de la Conselleria d’Hisenda i Administració Pública, per la qual s’aproven les bases reguladores, es publica la línia pressupostària per al inançament de les ajudes convocades en el marc del Programa Eurodissea de l’Assemblea de la Regions d’Europa i s’obri el termini de presentació de sol?licituds.

Resolució de 9 de setembre de 2014 (DOCV núm. 7362, de 17 de setembre), de la Direcció General d’Innovació, Ordenació I Política Lingüística, per la que es convoca la fase de centre docent i auto-nómica (sic) de la Comunitat Valenciana del XV Concurso Hispanoamericano de Ortografía 2014.

Convocatòria del Premi Enric Valor de Novel?la en Valencià 2014 (DOCV núm. 7385, de 21 d’octubre), de la Diputació Provincial d’Alacant, corresponent a la XX edició..

Ordre 83/2014, de 20 d’octubre (DOCV núm. 7387, de 23 d’octubre), de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen les ajudes econòmiques per al foment del valencià destinades a empreses de ràdio i televisió.

Resolució de 20 d’octubre de 2014 (DOCV núm. 7387, de 23 d’octubre), de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es reconeixen les entitats que acrediten competència en llengües estrangeres i que han superat el procés de reconeixement en els mesos de setembre i octubre de 2014, en virtut del Decret 61/2013, de 17 de maig, del Consell i d’acord amb la Resolució de 17 de març de 2014, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual s’establix el procediment per al reconeixement d’entitats que acrediten competència lingüística en llengües estrangeres en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana l’any 2014.

Resolució de 20 d’octubre de 2014 (DOCV núm. 7392, de 30 d’octubre), de la directora general d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística, per la qual es concedixen els premis de la fase autonòmica (sic) de la Comunitat Valenciana del XV Concurs Hispanoamericà d’Ortograia de l’any 2014.

Page 216

Resolució de 5 de novembre de 2014 (DOCV núm. 7399, de 10 de novembre), de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es concedixen ajudes a la producció editorial.

Resolució de 14 de novembre de 2014 (DOCV núm. 7406, de 19 de novembre), de la presidenta de CulturArts Generalitat, per la qual es concedixen ajudes per a la producció audiovisual.

Resolució de 24 de novembre de 2014 (DOCV núm. 7411, de 26 de novembre), de la presidenta de CulturArts Generalitat, per la qual es concedixen ajudes per a la millora de la producció audiovisual en valencià i, en concret, la producció de curtmetratges de icció i documentals i per al desenrotllament de contingut audiovisual multiplataforma, transmèdia i multisuport, de icció, documental i d’animació.

Resolució de 26 de novembre de 2014 (DOCV núm. 7413, de 28 de novembre), de la presidenta de CulturArts Generalitat, per la qual es concedixen ajudes per a la millora de la producció audiovisual en valencià i, en concret, per al desenrotllament i preparació de projectes de llargmetratges de icció, animació i documentals per a l’any 2014.

Resolució de 4 de desembre de 2014 (DOCV núm. 7423, de 15 de desembre), de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es concedixen les ajudes econòmiques per a l’any 2014 destinades a les empreses, els comerços i les indústries que realitzen activitats de promoció del valencià.

Resolució de 15 de desembre de 2014 (DOCV núm. 7431 de 26 de desembre), de la Direcció General d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística, la qual es concedixen ajudes econòmiques per al foment del valencià destinades a empreses de ràdio i televisió.

Llei 9/2014, de 29 de desembre (DOCV núm. 7434, de 31 de desemmmbre), de la Generalitat, d’Impuls de l’activitat i del mecenatge cultural a la Comunitat Valenciana.

Mitjans de comunicació

Decret Llei 5/2013, de 7 de novembre (DOCV núm. 7147 bis, de 7 de novembre), del Consell, pel qual s’adopten mesures urgents per a garantir la prestació del servici públic de ràdio i televisió de titularitat de la Generalitat.

Acord de 7 de novembre de 2013 (DOCV núm. 7147 ter, de 7 de novembre), del Consell, constituït en Junta General d’Accionistes de la mercantil Radiotelevisió Valenciana, SAU, pel qual nomena membres del Consell d’Administració i designa el director general.

Llei 4/2013, de 27 de novembre (DOCV núm. 7161 bis, de 27 de novembre), de la Generalitat, de Supressió de la Prestació dels Serveis de Radiodifusió i Televisió d’Àmbit Autonòmic, de Titularitat de la Generalitat, com també de Dissolució i Liquidació de Radiotelevisió Valenciana, SAU.

Acord de 28 de novembre de 2013 (DOCV núm. 7162 bis, de 28 de novembre), del Consell, constituït en Junta General d’Accionistes amb caràcter universal de la mercantil Radiotelevisió Valenciana, SAU, pel qual s’adopten determinats acords.

Acord de 28 de novembre de 2013 (DOCV núm. 7162 bis, de 28 de novembre), del Consell, pel qual s’acorda el cessament de les emissions dels servicis de radiodifusió i televisió d’àmbit autonòmic de titularitat de la Generalitat, prestats per qualsevol mitjà o canal de difusió.

Junta Qualiicadora de Coneixements de Valencià

Resolució de 20 de març de 2014 (DOCV núm. 7243, de 28 de març), de la Direcció General d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística, per la qual es convoquen les proves per a l’obtenció dels certiicats oicials administratius de coneixements de valencià i es nomenen les comissions examinadores.

Page 217

Resolució de 6 de juny de 2014 (DOCV núm. 7298, de 18 de juny) del president de la Junta Qualiicadora de Coneixements de Valencià, per la qual es fa pública la llista de resultats provisionals de la prova de coneixements orals de valencià.

Resolució de 12 de juny de 2014 (DOCV núm. 7305, de 27 de juny), del president de la Junta Qualiicadora de Coneixements de Valencià, per la qual es fa pública la llista de resultats provisionals de la prova de grau elemental de coneixements de valencià

Resolució d’1 de juliol de 2014 (DOCV núm. 7315, d’11 de juliol), del president de la Junta Qualiicadora de Coneixements de Valencià, per la qual es fan públiques les llistes de resultats provisionals de les proves de grau mitjà de coneixements de valencià i de capacitació tècnica: llenguatge administratiu i llenguatge en els mitjans de comunicació.

Resolució de 8 de juliol de 2014 (DOCV núm. 7319, de 17 de juliol), del president de la Junta Qualiicadora de Coneixements de Valencià, per la qual es fan públiques les llistes de resultats provisionals de les proves de grau superior de coneixements de valencià i de capacitació tècnica: correcció de textos.

Resolució de 14 de novembre de 2014 (DOCV núm. 7407, de 20 de novembre), del president de la Junta Qualiicadora de Coneixements de Valencià, per la qual es fa pública la llista de resultats provisionals de la prova de coneixements orals de valencià.

Resolució de 21 de novembre de 2014 (DOCV núm. 7413, de 28 de novembre), del president de la Junta Qualiicadora de Coneixements de Valencià, per la qual es fa pública la llista de resultats provisionals de la prova de grau elemental de coneixements de valencià.

Resolució de 5 de desembre de 2014 (DOCV núm. 7423, de 15 de desembre), del president de la Junta Qualiicadora de Coneixements de Valencià, per la qual es fan públiques les llistes de resultats provisionals de les proves de grau mitjà de coneixements de valencià i de capacitació tècnica: llenguatge administratiu.

Resolució de 15 de desembre de 2014 (DOCV núm. 7427, de 19 de desembre) , del president de la Junta Qualiicadora de Coneixements de Valencià, per la qual es fan públiques les llistes de resultats provisionals de les proves de grau superior de coneixements de valencià i de capacitació tècnica: llenguatge en els mitjans de comunicació i correcció de textos.

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR