Convenio de colaboración entre la Universidad de Barcelona y el Colegio Notarial de Barcelona .

AutorCol.legi de Notaris de Catalunya
Páginas26-27

El ExcelentÌsimo y MagnÌfico Sr. CARLES SOLA I FERRANDO, rector de la Universidad AutÛnoma de Barcelona, en nombre y representaciÛn de esta universidad y el Ilmo. Sr. ROBERTO FOLLIA CAMPS, decano del Ilustre Colegio Notarial de Barcelona, en nombre y representaciÛn de esta instituciÛn suscribieron el pasado 22 de junio un convenio de colaboraciÛn entre la Universidad AutÛnoma y el Colegio Notarial de Barcelona para la realizaciÛn de pr·cticas externas por parte de los alumnos de cuarto de derecho.

CLAUSULES:

Las cl·usulas del convenio son las siguientes:

Primera. Alumnes de quart curs de la llicenciatura de Dret que s'imparteix en la Universitat AutÛnoma de Barcelona, en un nombre m‡xim que determinaran ambdues parts, faran practiques en notaries per determinar segons la cl‡usula tercera, en els terminis que s'estableixen en aquest conveni.

Segona. Les practiques a les quals es refereix aquest conveni seran aplicables a la realitzaciÛ dels crÈdits que integren les assignatures de Pr·cticum IV i Pr‡cticum V, d'acord amb els criteris de convalidaciÛ que ser·n fixats per la Universitat AutÛnoma.

Tercera. Com a regla general, els alumnes faran les practiques en notaries, generalment, en perÌodes de quatre a sis setmanes, en horari per concretar i de manera que no interfereixin Pactivitat normal d'aquestes. Les notaries en quË tindr‡ lloc el desenvolupament de les practiques i el nombre de places disponibles s'establiran per acord entre ambdues parts a l'inici de cada curs acadÈmic.

Quarta. La determinado dels alumnes que hauran de f er les practiques correspondr· a la Universitat AutÛnoma de Barcelona mitjanÁant el procediment de selecciÛ adient. La Universitat AutÛnoma traslladar‡ una relaciÛ dels alumnes elegits a l'Il.lustre Col.legi Notarial amb l'antelaciÛ suficient perquË aquest pugui elabornarne la programaciÛ pertinent.

Cinquena. La Universitat AutÛnoma designar· un tutor acadÈmic per al seguiment concertat de les pr‡ctiques amb els notaris responsables d'aquestes, amb vista a la provisiÛ del que sigui necessari per al seu...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR