Comissió de Formació i Escola de Pràctica Jurídica

Páginas25-27

Page 25

Formació continuada

Durant el segon trimestre de l'any la Secció de Formació Continuada del nostre Collegi ha organitzat aquests actes.

Jornades sobre l'aplicació del dret internacional en l'àmbit familiar

La Secció de Formació Continua en collaboració amb la Comissió de Família i la Comissió de Dret Humans i Estrangeria del Collegi van organitzar els dies 22 i 29 d'abril aquestes Jornades. La primera sessió va estar a càrrec del Sr. Josep M. Fontanellas Morell, professor de dret internacional privat de la UdL, que ens va parlar sobre "Les crisis matrimonials en dret internacional privat" i la segona a càrrec del Sr. Pascual Aguelo Navarro, advocat especialista en dret migratori i drets humans, president de la Subcomisión de extranjería del CGAE, que ens va parlar sobre "La família en l'àmbit del dret d'estrangeria"

Conferência la reforma concursal RDL 3/2009

La Secció de Formació Continua va organitzar el passat dia 18 de juny una conferència sobra la reforma concursal a càrrec de l'Illm. Sr. Eduardo Enrech Larrea, degà dels jutjats de Lleida i magistrat-jutge del Jutjat de Primera Instància núm. 6 i Mercantil. Al llarg de la seva exposició el ponent tractà les modificacions processals, en particular del procediment abreujat i de les modificacions materials, especialment dels acords de refinançament.

També des de la Secció de formació i en collaboració amb Iuris- line, Línia de formació del Consell de l'Advocacia Catalana , s'han programat les següents activitats, que s'han pogut seguir per video- conferència a la sala d'actes del Collegi o bé per videostreaming des del despatx.

Conferência Sobre L'expedient De Regulació D'ocupacióL

Organitzada pel Collegi d'Advocats de Sabadell. Va tenir lloc el 2 d'abril.

Curs d'expropiació forçosa

Curs organitzat amb la collaboració del Collegi d'Advocats de Barcelona. Va començar el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR