Comissió de Formació i Escola de Pràctica Jurídica

Páginas14-16

Page 14

Comissió de formació continuada

Durant el quart trimestre de l’any la Comissió de Formació Continuada del nostre Col·legi ha organitzat aquests actes.

Conferència la reforma laboral: punts crítics

Davant la reforma laboral, des de la Comissió de Dret Laboral i Seguretat Social del Col·legi es va organitzar aquesta conferència, per tal d’analitzar les novetats d’aprovades pel Real Decret-Llei 10/2010, de mesures urgents per a la reforma del mercat de treball i, alhora, oferir criteris possibles per a la seva interpretació. La conferència va tenir lloc el 27 d’octubre a càrrec de l’advocat i company Jaume Travé Talas.

II Cicle de conferències de dret civil català: el nou llibre ii del codi civil de Catalunya

Organitzades amb el Vicerectorat d’Activitats Culturals i Projecció Universitària de la Universitat de Lleida i amb la col·laboració de la Societat Catalana d’Advocats de Família.

Al llarg de tres sessions, 3, 17 i 24 de novembre de 2010, s’ha analitzat diferents aspectes del Llibre II del Codi civil de Catalunya, relatiu a la persona i la família, que entrà en vigor l’1 de gener de 2011.

Els ponents que han intervingut han estat: Sr. Francesc Vega Sala, advocat i president de la Societat Catalana d’Advocats de Família; Il·lm. Sr. Albert Guilanyà Foix, magistrat i president de la Secció 2a Audiència Provincial de Lleida; Il·lm. Sr. José Pascual Ortuño, magistrat i director de l’Escola Judicial; Sra. Montserrat Tur Racero, advocada i mediadora familiar –IMB Grup- i exsecretària general de Famílies i Infància; Dr. Carles Villagrasa Alcaide, professor titular de Dret Civil UB i magistrat suplent de l’Audiència Provincial de Barcelona i Dr. Santiago Espiau Espiau, catedràtic de dret civil UB i membre de la Comissió Assessora de la Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques.

Conferència aspectes generals de la llei de societats de capital

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR