Comissió de Formació i Escola de Pràctica Jurídica

Páginas15-

Page 15

Comissió de formació continuada

Durant el tercer trimestre de l’any la Comissió de Formació Continuada del nostre Col·legi ha organitzat aquests actes.

Conferència l’advocat I la protecció de dades: aspectes pràctics

La conferència va tenir lloc el 13 de juliol de 2010, a càrrec de l’advocat i company, Ramón Arnó Torrades que com a especialista en aspectes jurídics de la societat de la informació va explicar-nos les principals obligacions que imposa la LOPD (Llei 15/1999) i el RLOPD (RD 1720/2007) al tractament de dades personals per part dels advocats.

També des de la Comissió de Formació i en col·laboració amb Iurisline, Línia de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana, s’ha programat les següents activitats, que s’han pogut seguir per videoconferència a la sala d’actes del Col·legi o bé per videostremaing des del despatx.

Curs sobre responsabilitat civil derivada de negligències dels professionals

Organitzat per la Comissió de Formació del nostre Col·legi i el Col·legi d’Advocats de Barcelona. El curs va constar de 3 sessions:

Responsabilitat civil sanitària. Naturalesa de l’obligació professional, a càrrec de la Dra. Carmen Rodrigo de Larrucea, advocada i llicenciada en medicina i cirurgia per la UAB. Presencial al nostre Col·legi, l’1 de juliol de 2010

Responsabilitat civil derivada de negligències dels arquitectes i tècnics, a càrrec de la Sra. Carmen Sánchez, advocada. Va tenir lloc el dia 15 de juliol de 2010.

Responsabilitat civil derivada de negligències dels advocats, a càrrec del Sr. Javier Condomines, advocat. Va tenir lloc el dia 15 de juliol de 2010.

Curs pràctic de dret de la circulació

Organitzat pel Col·legi d’Advocats de Barcelona. Va tenir lloc...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR